Beat the Box Rescue Santa

Pelasta Joulupukki ja pikkujoulut!

1 - 1.5 tuntia
Sisällä ja ulkona
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
10 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Pelastakaa Joulupukki on pikkujoulujen paras tiimielämys, aivan mainio jouluversio suositusta Koodinmurtajat-tiimiaktiviteetistamme.

Tiimien on selvitettävä salaperäisten laatikoiden mysteerikoodit ajoissa ja tiivistunnelmaisessa loppuhuipennuksessa näppäiltävä viimeinen koodi, joka pysäyttää tikittävän kellon. Aktiviteetti vie tiimisi vauhdikkaaseen pikkujoulutunnelmaan, jossa he ratkaisevat jouluisia arvoituksia, käyttävät kaikkia kykyjään ja kehittävät kekseliäisyyttään yhdessä. Aktiviteetin aikana tiimit huomaavat, että pelastaakseen Joulupukin pinteestä heidän on todella yhdistettävä kaikki kykynsä koko tiimin voimin.

Huikeassa loppuhuipennuksessa yhteinen päättelykyky, tarkkuus ja nopeus yhdistyvät ja yhteinen onnistuminen muistetaan vielä pitkään.

Hyötyä ja tuloksia

Koodinmurtajat ja aktiviteetin loistava pikkujouluversio saavat kaikki osallistumaan tiimityöhön. Arvoitukset haastavat ajattelemaan laatikon ulkopuolelta, kokeilemaan ja kommunikoimaan. Kun jokainen pääsee käyttämään kykyjään, se sitouttaa ja motivoi tehokkaaseen yhteistyöhön, jolla tehdään tuloksia.

Aktiviteetti toimii mukaansatempaavana tunnelman nostattajana samalla, kun se palkitsee tiimiäsi vuoden panostuksesta ja antaa jokaiselle tärkeitä oivalluksia tehokkaasta tiimityöstä. Hyväntuulinen juhla johtaa hyvään yhteistyöhön myös arjessa!

Pyydä tarjous