Leluverstas

Konkreettista hyväntekeväisyyttä leikin varjolla

2 - 3 tuntia
Sisällä
Yhteistyötä korostava
10 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Leluverstassa tiimit saavat pussillisen puisia osia, joista heidän tulee koota ja koristella joukko laadukkaita lasten leluja. Kolmiulotteiset luonnokset ohjaavat osallistujia prosessissa ja esittelevät koko joukon lelumalleja. Laadun lisäksi tuotteiden toimitus aikataulussa ovat Leluverstaassa menestymistä arvioivia kriteereitä. Ryhmien täytyy toimia yhdessä tavoitteessa pysyäkseen.

Suunnitteluvaiheessa ryhmä tunnistaa komponentit, hallinnoi informaatiovirtaa, jakaa vastuualueita ja muodostaa tuotantolinjan. Kun laatu on tarkistettu, lelut koristellaan värikkäästi luovuutta käyttäen. Lelut voidaan haluttaessa dekoroida myös yrityksen värein tai bränditunnuksin.

Toisessa vaiheessa tarvitaan luovempaa ajattelua, kun ryhmät saavat tehtäväkseen innovoida laajempia käyttötapoja leluille ja opettavaisia pelejä uusien lelujen avulla. Epämuodollisen ja hauskan loppuhuipennuksen aikana jokainen ryhmä vuorollaan esittelee ne ainutlaatuiset aktiviteetit, joilla maksimoidaan lelujen leikkiarvo.

Lelut ja muu materiaali lahjoitetaan valittuun lasten hyväntekeväisyyteen kuten kouluun tai lastenkotiin. Avustamme mielellämme sopivimpien avustuskohteiden etsimisessä niin koti- kuin ulkomailla.

Hyötyä ja tuloksia

Luo tehokkaat tuotantolinjat ja laaduntarkkailujärjestelmät saavuttaaksesi asiakastyytyväisyyden todellisessa tilanteessa. Paitsi että saat näkemystä asiakaspalveluasioissa, luomasi lelut myös vaikuttavat loppuasiakkaan elämään - vähempiosaiset lapset saavat ne käyttöönsä.

CSR-ideoita

Leluverstas on alkujaankin kehitetty yritysten yhteiskuntavastuuta varten. Lisätietoa siitä, miten muita toimintoja voidaan käyttää yhteiskuntavastuullisesti, löytyy alla olevasta linkistä, jossa on listattu tiimiyttämisaktiviteetteja.

Katso yhteiskuntavastuulliset aktiviteetit täältä

Asiakkailta kuultua

Kiitos, kun ehdotitte Leluverstasta. Sen lisäksi, että opimme lisää yhdessä työskentelystä ja asiakkaita kohtaan omaamamme asenteen pohdinnasta uudelleen, meille kaikille jäi tapahtuman jälkeen tunne siitä, että olimme tehneet jotakin saadaksemme tarpeessa elävät lapset jälleen hymyilemään. Mahtava fiilis ja hyvä vaikutus tiimiimme.

WWT

Pyydä tarjous