Boom Time

Lisäenergiaa tapahtumaasi mukaansatemaavan musisointiaktiviteetin avulla

20 - 45 minuuttia
Sisällä
Yhteistyötä korostava
20 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Olemme rakentaneet yhteishenkeä pitkään Boomwhacker-perkussioputkilla, mutta nyt…
alkaa Boom Time, aivan uusi ja varmasti ainutlaatuinen kokousväkeä tai tapahtumasi vieraita innostava ohjelma, jolla saat taatusti hyviä tuloksia!

Tunne miten rytmi räjähtää sisälläsi kun tiimi luo adrenaalia pumppaavaa musiikkia yhtenäisenä bändinä.

Boomwhacker-perkussioputket ovat värikkäitä musiikkituubeja, joita tiimi käyttävät läimäyttäen, hakaten ja jyskyttäen itsensä musiikilliseen kiihkoon. Mikä tahansa tila saadaan muuntumaan värikkääksi, nopeatempoiseksi orkesteriksi, jossa jokainen on mukana, innostuu ja saa energiaa. Boomtime on mukaansatempaavan hauska, täydellisen tarttuva yhteishengen tuottaja!

Visuaalinen High-tech -käyttöliittymä

Olemme luoneet korkealuokkaisen visuaalisen käyttöliittymän käyttäen hyväksi kokemustamme musiikillisesta yhteishengen kohottamisesta. Se opastaa osallistujia luomaan uskomattomia ja innostavia ääniä. Tämä on kuin Guitar Hero, mutta parempaa!

Tehtävän aikana värikoodatut musiikkipalikat liikkuvat isolla ruudulla. Osallistujien tulee putkia läimäyttelemällä tehdä musiikkia oikea-aikaisesti ja yhteispelillä. Tahtia ja vaikeusastetta nostetaan, palikat liikkuvat nopeammin ja putkia pitää hakata kiivaammin, jotta rytmissä pysytään meiningin kiihtyessä kohti crescendoa.

Boom Timen taattu menestys kokouksen, koulutuksen tai tapahtuman elävöittäjänä ja aidon jännityksen luojana on aivan ainutlaatuista. Muutamassa minuutissa tapahtumapaikkasi on muuttunut aidoksi musiikkitilaksi, jossa ihmiset uppoutuvat toimintaan, joka ruokkii avoimuuden tunnetta ja tiimityötä.

Boom Time on innostava mutta edullinen tapa pitää hauskaa ja purkaa stressiä kollegoiden kanssa. Uuden sukupolven yhteishengen rakentamisohjelma on jotain, mitä et ole ennen kokenut!

Hyötyä ja tuloksia

Boom Time on energisoinut mitä erilaisempia kokous- ja konferenssitilanteita sekä yritystapahtumia ympäri maailmaa. Aktiviteetti osallistaa jokaisen niin yksilö- kuin tiimitasolla edistäen avoimmutta ja tiimityöskentelyä. Boom Time poistaa stressiä ja innostaa osallistujat hauskanpitoon kollegoidensa kanssa.

CSR-ideoita

Asiakkaamme ovat hyödyntänee Boom Time -aktiviteettia on myös hyväntekeväisyyshankkeissa. Katso esimerkki Oslossa järjestämästämmeflash mob -esityksestä, jossa kerättiin varoja vähäosaisille lapsille Children Fundin kautta.

Asiakkailta kuultua

Musikaalisena riitasointuna alkanut tilanne muuttui yhtenäiseksi, synkronoiduksi musiikkituotannoksi. Innostuneet ja riemastuneet osanottajat olivat valmiita aloittamaan kansallisen konferenssin yhteishengen vallitessa yhteisen saavutuksensa ansiosta!

Office Depot

Pyydä tarjous