Crescendo

Yhteinen sävel alle tunnissa!

30 minuuttia - 2 tuntia
Sisällä
Yhteistyötä korostava
16 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Ainutlaatuinen lähestymistapamme viulunsoiton opetukseen saavuttaa uskomattomia tuloksia silloinkin, kun osallistujilla ei ole minkäänlaista aiempaa musiikkikokemusta. Opettajamme opastavat osallistujat kahden klassisen jousisoittimen saloihin; valittavana on viulu tai alttoviulu. Soiton perusteet opitaan nopeasti, jonka jälkeen opetetaan kummallekin ryhmälle näiden oma osuus räätälöidystä sävellyksestä. Lopuksi molemmat ryhmät soivat kauniisti yhdessä, kappaleelle sovitetun taustanauhan kanssa.

Miksi Crescendo?

Musiikilliset tiimiyttämisaktiviteetit antavat mahdollisuuden toimia yhdessä uudella tavalla, mukaansatempaavasti ja luovasti. Tämänkaltaiset uudenlaiset kokemukset ovat omiaan edistämään suhdedynamiikkaa ja kommunikointia ihmisten välillä. Crescendo tukee henkilöstöä voittamaan mahdottomalta vaikuttaneen haasteen yhteistyöllä, joka jatkossa auttaa korjaamaan ja kasvattamaan suhteita. Kun väki löytää kirjaimillesti yhteisen sävelen ja rytmin he sekä kokevat iloa ja luovaa tiimiyttämistä pursuavan elämyksen. Crescendon vaikutukset ulottuvat pitkälle.

Crescendo toimii yhtä hyvin niin kokoukset väliohjelmana kuin illallisen oheisohjelmana. Elegantti tiimiyttämisaktiviteetti voidaan toteuttaa yhdessä tilassa ilman mittavia järjestelyitä. Kokemus on hyvin palkitseva osallistujille

Takaamme musiikillisesti laadukkaan lopputuloksen! Ota yhteyttä meihin, jotta henkilöstösi pääsee kokemaan tämän uskomattoman yhteistyötä kehittävän tiimiaktiviteetin.

Hyötyä ja tuloksia

Organisaatioilta edellytetään kykyä sopeuttaa taitonsa ja roolinsa sekä toimimaan että reagoimaan optimaalisella nopeudella ja tehokkuudella, jotta tiimien suorituskyky säilyy mahdollisimman korkeana. Crescendo saa tämä aikaan, ja enemmänkin: osallistujat ovat ällistyneitä, miten paljon he saavat aikaan rajallisessa ajassa ja miten sykähdyttävään lopputulokseen he voivatkaan päästä yhdessä tuumin, yhteistyössä

Asiakkailta kuultua

Haimme jotakin ainutlaatuista ja tehokasta. Crescendo oli etsimämme vastaus. Se muutti ajattelutapaamme ja näytti meille, miten totaalisen keskittymisen ja soveltamisen myötä voimme ylittää kuvittelemmame rajat!

Ericsson

Pyydä tarjous