Human Bingo

Viihdyttävä ja osallistava verkostoitumisen työkalu

30 minuuttia - 1 tunti
Sisällä ja ulkona
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
8 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Human Bingo on nopeatahtinen verkostoitumisaktiviteetti. Perinteisestä bingosta poiketen, osallistujat esittävät toisilleen sarjan kysymyksiä, jotka luovat mahdollisuuden löytää uusia puolia työtovereista. Kynän ja paperin sijasta Human Bingo on sovelluspohjainen aktiviteetti, joka esittelee tiimit kysymyssarjan kautta. Hauskat faktat, veikeät tavat, harrasteet tai vaikkapa: oletko esiintynyt TV:ssä - tai pystytkö seisomaan käsilläsi?... Hauska valikoima kysymyksiä pitää jokaisen otteessaan.

Bingon voittaakseen, osallistujien tulee kysyä muilta tiimeiltä kysymyksiä löytääkseen henkilön, joka voi vastata positiiivisesti tai identifioida tiimit jotka täyttävät tietyn spesifisen kriteerin. Jotkut kysymykset vaativat lisätodisteiksi video- tai valokuva-aineistoa, jotka tarjoavat tilanteessa hyvät naurut ja hersyviä hetkiä yhteiseen muistojen arkkuun. Tiimeissä toimiminen luo sopivasti kilpailuasetelmaa, samalla kun tiimin jäsenten keskinäiset siteet vahvistuvat.

Hyötyä ja tuloksia

Human Bingo on ideaali tapa kannustaa verkostoitumiseen. Se on parhaimmillaan hiljattain muodostetuille tiimeille, tai niille, jotka muuten kaipaavat jäsentensä välisten suhteiden lujittamista ja tiedonkulun tehostamista. Kun opitaan tuntemaan toisensa paremmin, luodaan henkilökohtaisia siteitä ja rakennetaan luottamusta, mikä kaikki on omiaan vahvistamaan tiimiä. Aktiviteetin nopea tahti ja mutkattoman iloinen luonne takaa mielenkiintoisern ja hauskan osallistujakokemuksen. Peli voidaan räätälöidä juuri sinun tiimillesi sopivaksi ja tuottamaan maksimaaliset tulokset, liittämällä mukaan yksilö- tiimi- ja yrityskohtaisia kysymyksiä tai tehtäviä. Pelitulokset, kuvat ja videot ovat samantien jaettavaksi muistoksi yhteisestä säväyttävästä kokemuksesta

Pyydä tarjous