Quickfire - Jouluversio

Juhlavia ja hauskoja tablettipohjaisia tiimihaasteita

20 minuuttia - 2 tuntia
Sisällä
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
8 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Joulupukki astuu huoneeseen ja antaa jokaiselle tiimille välineitä pursuavan lahjakontin sekä tabletin, joka pitää sisällään valikoiman juhlapyhien huvia. Keräämällä yhteen koko joukkueen taidot ja tiedot, tiimit punovat strategioita suoriutuakseen koko joukon mitä erilaisimpia Quickfire-haastetehtäviä annetussa ajassa ja maksimoidakseen pisteensä valitsemalla oman strategiansa mukaisesti mitä erilaisimmista quiz-kysymyksistä, tabletop challenges -tyyppisistä haastetehtävistä sekä hauskoista valo- ja videokuvaus­tehtävistä. Riskinotto lisääntyy vaikeuskertoimien kasvaessa joukkueiden ottaessa mittaa toisistaan.Tiimien on hallinnoitava resurssejaan ja suunnattava kykynsä haasteisiin jotka he kykenevät suorittamaan, tasapainotellen samalla mahdollisten palkkioiden ja riskien välillä. Kellon tikittäessä joulufiilis alkaa nousta ja osanottajat huomaavat olevansa täysin uppoutuneita kilpailuhenkiseen, mutta silti toisia tukevaan tunnelmaan.

Hyötyä ja tuloksia

Aikarajan luoman lisäpaineen myötä osallistujat sivuuttavat mahdolliset estonsa nopeasti ja luottavat omiin kykyihinsä. Pelin vauhdin lisääntyessä tiimit saavat käsityksen yhteisistä vahvuuksistaan ja uskaltavat ottaa suurempia riskejä ja tehdä päätöksiä tehtävien valinnassa määrätietoisemmin. Quickfire Christmas edistää "kyllä onnistuu!" -asennetta luoden työtovereille myönteisen alustan lähteä peliin mukaan kaikille tasapuolisella tasolla, oppia uusia taitoja ja vahvistaa yhteisiä siteitä.

Christmas Quickfire on mahtava tapa palkita tiimi, juhlistaa saavutuksia ja keskittyä tulevan vuoden haasteisiin. Aktiviteetti on hyvin joustava ja sopii hyvin rajoitettuunkin tilaan. Tehtävät on myös räätälöitävissä, jolloin niihin voidaan leipoa mukaansatempaavalla tavalla organisaatiollesi tärkeää viestintäsisältöä ja koulutuksellisia elementtejä.

Asiakkailta kuultua

Ryhmäytymistä ja hauskanpitoa ilman juomapelejä - loistava pikkujoulunumero, tätä odotamme lisää.

Pyydä tarjous