Täyttä vauhtia - Rekiretki

Tiimit rakentavat ja suunnittelevat reen ja kisaavat sillä!

1 - 2 tuntia
Sisällä ja ulkona
Kilpailuhenkinen
20 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Täyttä vauhtia rekiajelulla antaa henkilöstölle mahdollisuuden luoda Joulupukille uusi upea reki.

Jokaista joukkuetta rohkaistaan yhteistuumin rakentamaan tee-se-itse-kartonkipakkauksesta täydellisesti suunniteltu reki, jota ihmisporot vetävät. Tehtävä ei ole ollenkaan helppo, vaikka joukkueille yksityiskohtaiset suunnitelmat annetaankin. Huolellinen suunnittelu ja tiimityö ovat menestyksen edellytyksiä.

Kun reki on rakennettu valmiiksi, se koristellaan joulun henkeen.Lopuksi pidetään kilpailu, jossa joukkueet valjastavat porovoimansa ja osoittavat varikkopysähdyskykyä ja pyrkivät saamaan kilpailuetua tärkeällä puvustuksella.

Täyttä vauhtia rekiajelulla on hauska kokemus, joka tuo henkilöstön parhaat puolet esiin rohkaisten nerokkuutta, yhteistyötä ja hyväntahtoista kilpailua.

Hyötyä ja tuloksia

Täyttä vauhtia - rekiretki on hauska ja ikimuistoinen yhteinen kokemus, joka tuo esiin ihmisten parhaat puolet ja kannustaa kekseliäisyyttä, yhteistyötä ja hyväntahtoista kilpailuhenkeä. Täyttä vauhtia - rekiretki koettelee väkenne kommunikaatiotaitoja, yhteistyötä ja luovuutta, kun tehtävänä on rakentaa kaikkien aikojen paras joulupukin reki. Fantastinen tapa kohottaa tiiminne ryhmähenkeä pikkujouluissa tai vuoden päätöstapahtumassa.

CSR-ideoita

Tapahtumaan voidaan hankkia leluja, jotka pakataan asianmukaisesti osana ohjelmaa. Rekikisan jälkeen lelut voidaan lahjoittaa lasten hyväntekeväisyyskohteeseen.

Pyydä tarjous