Arvot seinälle – Isompi Kuva

Jättikokoinen mestariteos tiimityön tuloksena

1 - 3 tuntia
Sisällä ja ulkona
Yhteistyötä korostava
12 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Jokainen tietää miten tärkeätä on aika ajoin ottaa askel taakse ja katsoa asioita hieman kauempaa, isona kuvana. Erityisesti silloin, kun tarkastellaan organisaatiota ja sitä, kuinka sen jäsenet toimivat ja kommunikoivat sisäisesti. Isomman kuvan avulla tiimityön, yhteistyön ja viestinnän tärkeys vahvistuu maalausprosessin kautta – tuloksena eeppiset mittasuhteet saava taiteellinen mestariteos.

Harjoituksen aluksi osallistujat jaetaan pienryhmiin, joiden vastuulla on yhden tai useamman kanvaskankaan maalaaminen – jokainen niistä yksi osa Isompaa kuvaa. Ryhmä ansaitsee maalausvälineitä erilaisissa taiteisiin tai vaikkapa tapahtumasi ydinteemoihin liittyvissä haastetehtävissä. Muuten heille ei anneta vihjettäkään siitä, minkälainen kokonaisuus yksittäisistä kanvaksista lopulta tulee. Ryhmien pitää toimi yhdessä varmistaen, että viivat kohtaavat ja värit sopivat toisiinsa.

Osallistujat ymmärtävät pian, että menestymiseen tarvitaankin yhteistyötä muiden tiimien kanssa, eikä keskinäistä kilpailua. Toisin sanoen, osallistujien pitää katsoa isompaa kuvaa varmistuakseen kanvaksien täydellisestä sopivuudesta toisiinsa, jotta lopputulos onnistuu. Isompaa Kuvaa voi inspiroida yrityksen brändi, konferenssin teema, tuotteet, arvot, tavoitteet, tai vaihtoehtoisesti se voi olla jättikokoinen kuva kuuluisasta taulusta.

Kun kaikkien tiimien kankaat ovat valmiit, ne kootaan yhteen, kehystetään ja peitetään paljastusseremonioita varten. Isomman Kuvan kohokohtana on valmiin työn paljastaminen osallistujille - varmasti valtavien aplodien saattelemana. Valmis mestariteos voidaan ripustaa esille yrityksesi tiloihin, jossa se muistuttaa pitkään tiimityön tärkeydestä.

Isompi Kuva -aktiviteetista voidaan toteuttaa myös näyttävä ja ainutlaatuinen 3D-versio.

Hyötyä ja tuloksia

Ennen itse maalaustapahtumaa graafiset suunnittelijamme suunnittelevat organisaatiosi johdon kanssa taideteoksen, joka visualisoi yrityksesi tavoitteita, arvoja, missiota, visiota tai muita tärkeitä avainviestejä. Varsinaisena tapahtumapäivänä osallistujat toteuttavat teoksen uudelleen jättikokoisena, kirjaimellisesti luoden tulevaisuuden vision. Kooltaan kunnianhimoinen ja näyttävästi julkaistu Iso Kuva on aidosti unohtumaton hetki mille tahansa yritykselle juhlistaa jaettua visiota ja olla koko henkilöstön yhteinen hanke.

Isompi Kuva on yksi Catalystin suosituimmista aktiviteeteista. Aivan sen alusta lähtien - yli 20 vuotta sitten - on Isompaa kuvaa parannettu ja hiottu. Niin varmistetaan monikerroksinen kommunikointi ryhmien välillä. Se on siksi täydellinen osoitus siitä, miten yhteistyö, verkostoituminen ja isompaan kuvaan keskittyminen voivat johtaa erinomaisiin tuloksiin. Mittatilaustyönä tehtävä mestariteos, jonka henkilöstö itse kokoaa, on sekä arvioinnin työkalu että muistutus itse tapahtumassa opitusta, ja se voidaan sijoittaa työpaikalle myöhemmin.

CSR-ideoita

Iso Kuva on ollut hyvin suosittu käyttökelpoisuutensa takia ja monet asiakkaat ovat käyttäneet sitä välineenä ‘antaa takaisin’ jollain tavalla. Jotkut asiakkaistamme ovat käyttäneet Ison Kuvan sisustuksellisuutta piristääkseen sairaaloiden, leikkikoulujen tai seniorikotien seiniä. Suosituin yhteiskuntavastuun muoto on ollut huutokaupata työ tilaisuuden jälkeen - viimeisen vuosikymmenen aikana tällä tavalla onkin kerätty merkittäviä summia erilaisiin kohteisiin.

Asiakkailta kuultua

Olemme olleet todella tyytyväisiä sekä ensimmäisestä yhteydenotostamme lähtien saamaamme tukeen, että Catalystin tiimiin, joka todella sai Arvot seinälle - isompi kuva -aktiviteetin lähtemään lentoon. Erittäin onnistunut tapahtuma, joka toi kestäviä tuloksia.

Co-Operative Financial Services

together apartEtänä - Hybridinä - Läsnä

Tämä aktiviteetti on suunniteltu toteutettavaksi läsnä, etänä, hybridinä, missä tahansa muodossa, samanaikaisesti monessa eri paikassa. Jos tiimisi jäsenet työskentelevät kotoa, eri paikkakunnilla tai eri maissa, kysy meiltä aktiviteetin etä- ja hybriditoteutuksista! Ota yhteyttä, suunnittelemme elämysaktiviteetin juuri sinun tiimisi tarpeisiin.

Pyydä tarjous