Tunnen Itseni Tunnen Sinut

Rakenna verkostoja ja suhteita

30 minuuttia - 1 tunti
Sisällä
Yhteistyötä korostava
30 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Ihmissuhteilla on väliä, ja hyvin verkostoitunut henkilöstö on mille tahansa organisaatiolle kullan arvoinen. Tunnen Itseni Tunnen Sinut -harjoitus on kepeä työkalu jään murtamiseen ja verkostoitumisprosessin kiihdyttämiseen. Aktiviteetti alkaa lämmittelyharjoituksella, jossa osallistujat jaetaan joukkueisiin. Tehtävänä on kerätä niin monta yhteistä bisnes- tai yksityisyhteisöä muiden osallistujien kanssa kuin mahdollista. Kilpailuhenkinen rakenne ja ainutlaatuinen pelimatriisi pitävät energiat liikkeessä. Sovittuina aikoina osallistujat palaavat joukkueisiinsa pisteenlaskuun ja saavat ohjeet seuraavaa tavoitetta varten. Siitä lähtien yhteyksien luominen on oleellista, kun joukkueet toimivat yhdessä loppuvihellykseen asti.

Hyötyä ja tuloksia

Ihmissuhteilla on merkitystä. Toimivat sosiaaliset kontaktit organisaatiosi sisällä voivat osoittautua hyvinkin arvokkaaksi voimavaraksi. Tunnen Itseni Tunnen Sinut auttaa rakentamaan yhteistä pohjaa yksilöiden välille, edistää tiedonjakamista ja korostaa parhaita toimintatapoja, jotka vääjäämättä johtavat parempiin lopputuloksiin.

Asiakkailta kuultua

Suurkiitos siitä, että kaikki saatiin verkostoitumaan niin suurella energialla. Opimme kaikki toisistamme jotakin yllättävää ja solmimme parempia suhteita.

Hitachi

Pyydä tarjous