Team Assessment Tool

Team Assessment Tool

Kaikki näkökulmat huomioon ottava arviointityökalu aktiviteetin oivalluksien ja oppien syventämiseksi

Team Assessment Tool on tiimien yhteiseen reflektointiin suunnittelemamme sovellus, jota kokeneet fasilitaattorimme hyödyntävät aktiviteettien oivallusten ja oppien siirtämisessä käytäntöön ja tiimien arkeen. Tiimit antavat sovelluksen kautta palautetta ja päättävät, mitä seuraavaksi tekevät tehostaakseen toimintaansa. Team Assessment Tool ja fasilitaattoriemme johtama aktivoiva loppukeskustelu räätälöidään aina juuri sinun tiimisi ja tilaisuutesi tarpeisiin sopivaksi, jotta opeista ja oivalluksista tulee teille kestäviä tuloksia. Elämyksellisen aktiviteetin, tehokkaan fasilitoinnin sekä ainutlaatuisen sovelluksen avulla tiimihenkenne lujittuu, yksilöt kehittävät itseään ja tiimitaidot vahvistuvat.

Osallistu

Sovellusta voidaan käyttää minkä tahansa tiimiaktiviteettimme loppukeskustelussa. Osallistujat avaavat selainpohjaisen sovelluksen helposti omalla älypuhelimellaan tai tabletilla.

Arvioi

Osallistujat pohtivat tiiminsä toimintaa ja suoritusta vastaamalla arvosanalla tai avoimella kommentilla sovelluksen kysymyksiin. Sovellus luo selkeän visuaalisen esittelyn vastauksista.

Sitoudu

Osallistujat voivat äänestää, miten haluavat jatkaa kehittymistään. Kun tiimit päättävät yhdessä, mitkä toimenpiteet ovat heille tärkeimpiä ja mitkä toteutetaan ensin, jokainen sitoutuu muutokseen ja toimintaan.

Toista

Tiimit saavat sovelluksen ansiosta yhdessä tekemänsä päätökset mustaa valkoisella käyttöönsä ja näin niiden toteutus voi alkaa heti. Sovelluksen antaman dokumentoinnin avulla tiimit voivat mitata onnistumistaan palattuaan töihin tai seuraavassa tiimipäivässään.


Tässä esimerkkejä tiimiaktiviteeteista, joissa ammattifasilitaattoriemme käyttämä ainutlaatuinen Team Assessment Tool tehostaa tiimisi tuloksia.
Autamme mielellämme aktiviteetin valinnassa. Ota meihin yhteyttä!