InnoVoimaa!

Leijonan Luola -tyyppinen tiimiaktiviteetti

45 minuuttia - 2 tuntia
Sisällä
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
18 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Organisoi: pelikortit jaetaan jokaiselle joukkueelle niin, että jokainen saa yhtä monta objekti-, tekniikka- ja datakorttia.

Ideoi: joukkueen jäsenet valitsevat sitten yhden kortin kutakin korttilajia ja luovat joko älyobjektin, palvelun tai työkalun.

Vahvista: jokainen joukkue valitsee parhaan idean pöydästään. Tehtävänä on luoda kahden minuutin myyntipuhe, joka esitetään muille.

Pidä myyntipuhe: Kaikki joukkueet myyvät oman ideansa.

Sijoita: Myyntipuheiden jälkeen joukkueet sijoittavat pankkiirimme avulla pelirahaa idealle, johon uskovat eniten.

Hyötyä ja tuloksia

InnoVoimaa! on kehitetty tarpeesta päästä hetkeksi eroon arkipäivän teknisistä vempaimista ja palata yhteisen ideoinnin ja perinteisemmän kommunikoinnin äärelle. Y-sukupolvi on inspiroinut tämän tiimiaktiviteetin luomista. InnoVoimaa! palaa oleellisuuden ytimeen. Kaikkien pitää puhua toisilleen, ideoida ja innovoida, luoda uutta ilman hakukoneita, powerpointteja ja tietokoneen näyttöjä. InnoVoimaa!i on hauska ja palkitseva tapahtuma, joka rohkaisee luovuutta ja palkitsee kaikkein innovatiivisimmat.  

Asiakkailta kuultua

Meillä oli todella hauskaa Daven ja tiimin kanssa tiimituokion parissa hiljattain. InnoVoimaa!-peli on sekä hauska, piristävä että erittäin hyödyllinen, sillä se sai meidät kaikki ajattelemaan ja työskentelemään eri tavoilla ja osana minitiimiä. Me kaikki palasimme sinä iltapäivänä pöytiemme ääreen erittäin innostuneina ja tämä aktiviteetti sai meidät todellakin luovasti!

Shauna Callagy
Coyne Research

together apartEtänä - Hybridinä - Läsnä

Tämä aktiviteetti on suunniteltu toteutettavaksi läsnä, etänä, hybridinä, missä tahansa muodossa, samanaikaisesti monessa eri paikassa. Jos tiimisi jäsenet työskentelevät kotoa, eri paikkakunnilla tai eri maissa, kysy meiltä aktiviteetin etä- ja hybriditoteutuksista! Ota yhteyttä, suunnittelemme elämysaktiviteetin juuri sinun tiimisi tarpeisiin.

Pyydä tarjous