Voita Minuutti!

TV:stä tuttu, tiivistempoinen joukkuekisa

30 minuuttia - 2 tuntia
Sisällä ja ulkona
Kilpailuhenkinen
10 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Brittiläisen "Win It In A Minute" TV-ohjelman (ja sen suomalaisversion Minuuttipeliä) inspiroima Voita Minuutti on energinen joukkuemittelö, jossa kisataan mitä erilaisemmissa ja omaperäisemmissä, korkeintaan 60 sekuntia kestävissä haastetehtävissä

Tapahtuman vetäjien esiteltyä kunkin tehtävän hauskan videon avulla joukkueet miettivät oman toteutusstrategiansa ja valitsevat tehtävän suorittajat. Tehtävät ovat hauskoja, kaikille sopivia ja osallistavia. Väki viihtyy vauhdikkaissa mittelöissä mutta tehtävänannot kehittävät myös joukkueiden kommunikointitaitoja ja strategianmuodostusta sekä tutustuttavat tiiminjäsenet toisiinsa myös työympäristön ulkopuolella.

Pistetaulua päivitetään kisan edetessä. Joukkueilla on valittavaan myös bonustehtäviä, joilla ne voivat parantaa sijoituksiaan. Loppuhuipentumana on aivan pähkähullu finaalitehtävä, jossa aikaraja onkin enää 30 sekuntia!

Hyötyä ja tuloksia

Voita minuutti! on mukaansatempaava, energinen ja erittäin hauska. Se on myös erittäin hyödyllinen tiimin kommunikaatiotaitojen ja tiimin strategian kehittämisen kannalta. Kun tiimin jäsenet tutustuvat toisiinsa perinteisen työympäristön ulkopuolella turvallisella tavalla, kasvattaa se todistetusti yksilön taistelutahtoa. Haasteet ovat kaikki hauskoja ja inklusiivisia, ja avoin formaatti varmistaa sen, että kaikkia kannustetaan osallistumaan./p>

Asiakkailta kuultua

Voita minuutti on hyvin hauska ja mukaansa tempaava aktiviteetti. Kaikki olivat onnensa kukkuloilla ja tämä ikimuistoinen jaettu kokemus on todella nostanut mielialaa.

Bupa

Pyydä tarjous