Peak Performance

Johdata tiimisi maailman huipulle!

1.5 - 3 tuntia
Sisällä
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
8 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

18 virtuaalipäivän aikana tiimien tehtävänä on johdattaa asiakasretkikuntansa Mount Everestin huipulle ja turvallisesti alas perusleiriin. Vuoren valloituksessa heidän on otettava huomioon omien retkikuntiensa fyysinen kunto, akklimatisoituminen, happivarantojen riittävyys, sääolosuhteet ja optimaaliset reitinvalinnat. Tärkeää informaatiota he saavat varta vasten suunnitellun älypuhelinsovelluksen avulla. Retkikunnat kisaavat myös kilpailevia tiimejä vastaan tekemällä nopeita ratkaisuja ja fiksuja valintoja. Tilaa eri korkeusvyöhykkeissä on rajallisesti, joten jahkailu kostautuu epäedullisilla reittivalinnoilla tai jumittumisella paikoilleen. Tiimien täytyy myös valita, mitä heidän oppaansa kantavat: telttoja, happea ja/vai asiakkaita. Retkikunnan jäsenet ansaitsevat pisteitä tiimeilleen keräämällä korkeusmetrejä ja huipun valloituksella huolehtien riittävistä varusteluista ja akklimatisoitumisista.

Hyötyä ja tuloksia

Monipuolinen, interaktiivinen älypuhelinsovellus pohjautuu elämyspedagokisiin menetelmiin keskittyen erityisesti tiimi- ja leadership-johtamiseen ja päätöksentekoon. Peak Performance yhdistää retkikuntakiipeilyn periaatteet bisnes- ja projektijohtamisen käytäntöihin. Kiipeilijät kohtaavat samoja haasteita ja vaikeuksia maailman korkeimman vuoren valloitusyrityksessään kuin huippusuoritusten hakemisessa liiketoiminnassaan. Kokemuksellisen oppimisen työkaluna Peak Performance on rakennettu voimaannuttavan extreme-teeman ympärille tarjoten jännittävän, seikkailuhenkisen kokemuksen osallistujilleen.

CSR-ideoita

Everestin Valloitukseen voidaan liittää myös hyväntekeväisyyselementtejä. Joukkueet voivat kerätä pelipisteitä ei pelkästään voittaakseen vaan tehdäkseen myös hyvää joko B1G1 -organisaation tai valitsemasi hyväntekeväisyystahon kautta.

Asiakkailta kuultua

Halusimme aktiviteetin, joka herättäisi kilpailuhengen ja antaisi mahdollisuuden nopeaan ajatteluun, sinnikkyyteen sekä ryhmätyöhön tarjoten samalla tiimillemme hieman viihdykettä. Tiimimme oli täysillä mukana. Tulokset kantoivat takaisin työpaikalle, sillä tiimin jäsenet siirsivät oppimansa taidot myös tekemäänsä työhön.

Skye London, People and Culture Manager
Artisan Recruitment

Pyydä tarjous