KoodinMurtajat

Murra mysteerikoodit ja ota hatkat!

1.5 - 2 tuntia
Sisällä
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
15 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Sovittuna hetkenä kokoukseesi tai tapahtumaasi marssii avustajakaarti kantaen mukanaan salaperäisiä alumiinisalkkuja. Väki jaetaan joukkueisiin.Tehtävänanto alkaa mystisellä videoesityksellä, jossa hyytävä ääni haastaa tiimit selviytymään edessä olevasta tehtävästä annetun aikarajan puitteissa. Alkaa tiukka taistelu kelloa vastaan.

Tehtävänä on ratkaista koodi, jolla avaruushenkisen alumiinilaatikon numerolukko saadaan avattua. Sisältä paljastuu neljä uutta pienempää mysteerisalkkua, kaikki luonnollisesti myös lukossa sisältäen lisää arvoituksellisia haastetehtäviä, jotka vaativat saumatonta tiimityötä, päättelykykyä ja luovaa ajattelua - kirjaimellisesti periaatteella "thinking outside of the box".

Viimeisen mysteerilaatikon sisältö on joukko isoja pahvikirjaimia, jokaisella tiimillä omansa. Kirjaimet täytyy saada oikeaan järjestykseen, mysteeri ratkaistua ja kello pysäytettyä. Päästäkseen tähän joukkueet joutuvat työskentelemään paineen alaisina. Kuten usein oikeassakin elämässä, työpaikoilla tai vaikka urheilusuorituksissa kylmäpäinen harkinta, looginen ajattelu ja sopiva määrä riskinottoa auttavat selviytymään mahdottomiltakin tuntuvista tehtävistä. Mysteerin ratkaiseminen ei ole aivan lastenleikkiä vaan sopivasti haastava - onnistuminen maistuu sitäkin makeammalta ja arvokkaammalta!


Hyötyä ja tuloksia

KoodinMurtajat -aktiviteetti havainnollistaa konkreettisesti, miten tärkeää on, että osallistujat pystyvät yhdistämään erilaiset osaamisensa ja kykynsä tuottaa luovia ratkaisuja. Aivan omaa luokkaansa oleva ominaisuus on myös se, että toisiaan vastaan kilpailemisen sijaan tiimit joutuvat tekemään yhteistyötä keskenään ja antamaan (sekä pyytämään!) apua parhaaseen lopputulokseen päästäkseen. Aivan kuten tosielämässäkin!

Toisin kuin mysteerihuoneissa, KoodinMurtajiin voidaan leipoa sisään myös organisaatiollesi tärkeää viestinnällistä sisältöä. Aktiviteetti voidaan toteuttaa lähestulkoon missä vain, jopa 350 hengelle samanaikaisesti, missä päin Suomea ja maailmaa tahansa

Asiakkailta kuultua

Koodinmurtajat on mahtava ja innovatiivinen ryhmäyttämisohjelma, joka herättelee luovuutta, vahvaa yhteistyötä ja suurta sitoutumista tiimissä. Se saa myönteisen adrenaliinin virtaamaan osanottajien suonissa ja luo täydellisen tavan pitää hauskaa. Aktiviteetilla on myös mahtavat mahdollisuudet arvokkaana oppimisvälineenä. Suosittelemme vahvasti.

Eglė Rosenaitė
Wrigley Baltics

Pyydä tarjous