Täyttä vauhtia - Formulakisa

Rakenna kilpatallillesi täysikokoinen F1-auto!

2 - 3 tuntia
Sisällä ja ulkona
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
16 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Tiimin Top Gear -kokemus on ainutlaatuinen. Täyttä Vauhtia - Formulakisa testaa tiimisi viestintätaitoja, yhteistyökykyä ja resursseja, kun tehtäväksi annetaan rakentaa lähes täysikokoinen formula-auto. Päättäväisille tiimeille tärkeintä on käyttää annettu aika tehokkaasti. Yksityiskohtaisten rakennussuunnitelmien mukaan toimien jokaisen Formula-tiimin tulee koota rivinsä ja taitonsa saadakseen tee-se-itse-pakkauksesta kartonkinen ajovekotin, joka toimii ihmisvoimalla ja toimii täydellisesti samaan tahtiin. Loppuhuipennuksena tietenkin, kun kilpatallit asettautuvat Grand Prix –lähtöviivalle: lähtövalot välähtävät ja kaikki joukkueet kisaavat kohti ruutulippua!

Hyötyä ja tuloksia

Aivan kuten oikeissa kilpatalleissa, tiimien on toimittava mahdollisimman tehokkaasti saadakseen aikaan Formulakisa-tehtävän uskomattomat luomukset. Kun lopputavoite ymmärretään kunnolla, tämä monimutkainen projekti voidaan purkaa osiin ja saada joukkue toimimaan tehokkaasti ja tuottavasti, niin että jokaisen panos on yhtä tärkeä onnistuneen lopputuloksen kannalta. Autojen tuunaamiseen voi käyttää luovuutta, ja harjoitus tekee mestarin, kun loppukisa joko hävitään tai voitetaan varikolla.

CSR-ideoita

Esimerkkinä Catalystin sitoutumisesta yhteiskuntavastuuseen: yksi globaaleista kumppaneistamme lahjoitti äskettäin tämän aktiviteetin erääseen kouluun. Lapset oppivat valtavasti tästä dynaamisesta haasteesta. Samalla kerättiin merkittävä summa hyväntekeväisyyteen. Ennen itse tapahtumaa jokainen osallistuva joukkue määrättiin hankkimaan todellisia sponsoreita Formula-rakennelmilleen. Valtavan kehittävää puuhaa kunnianhimoiselle nuorisolle!

Formuloiden rakentamiseen voidaan käyttää myös täysin kierrätettyä pahvimateriaaleja ja koristeita. Kaikki materiaalit myös joko kierrätetään tai uusiokäytetään aktiviteetin päätyttyä,

Asiakkailta kuultua

Täyttä vauhtia - formulakisa on ainutlaatuinen ja innovatiivinen ryhmäyttämistapahtuma, jossa kaikki ovat mukana ja keskittyvät voittamiseen. Aina rakentamisesta koristeluun, tiedotustilanteeseen ja aika-ajoihin henkiin heräävä ryhmähanki on käsin kosketeltavaa ja loppukilpailu on kaikille osanottajille ikimuistoinen tapahtuma.

Geok Pin Tan, Finance Director
DDB Worldwide Ltd.

Pyydä tarjous