Pako labyrintista

Toiminnantäyteinen GPS-avusteinen pakopeli, joka haastaa tiimit ratkomaan tiensä takaisin todellisuuteen.

1 - 3 tuntia
Ulkona
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
8 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Tiimit kulkevat todellisella seikkailupolulla paetakseen tabletin kautta seurattavasta virtuaalimaailmasta. Pullollaan elintärkeitä vempeleitä ja laitteita olevalla toimintapaketilla varustettuna osanottajien on löydettävä tiensä erilaisten pelisektorien ja virtuaalisten rastien läpi. Jokainen sektori on suunniteltu salakavalasti testaamaan tiimin dynamiikkaa ja haastamaan osanottajien kykyä kommunikoida tehokkaasti keskenään. Tiimien kiitäessä todellisessa kaupunkiympäristössä kohti GPS-ohjattuja rasteja heidän tielleen ilmestyy vähitellen lisää arvoituksia, pulmia ja piilorasteja, joiden avulla sokkelosta pääsee pakoon. Tiimien antamat vastaukset ja valinnat avaavat salaisia vaihtoehtoisia reittejä, joissa neuvokkaille on tarjolla oikopolkuja ja epäonnekkaille keljuja kiertoteitä! Jokaisella päätöksellä resursseista ja apuvälineistä on vaikutuksensa tiimin edistymiseen.

Hyötyä ja tuloksia

Escape the Maze on nopeatempoinen ja erittäin interaktiivinen seikkailu virtuaalimaailmassa. Ongelmanratkaisu on vasta alkua, sillä tiimin on tehtävä tiivistä yhteistyötä keskittyen tiimityöhön, päätösten tekoon paineen alla, luottamukseen, johtajuuteen sekä kokemuksista oppimiseen. Escape the Maze voidaan järjestää kilpailuhenkisenä harjoituksena, jossa avainasemassa ovat vastuu, kommunkaatio sekä ajan hallinta. Tiimit voivat tehdä myös keskinäistä yhteistyötä lähestyessään eri sektoreita yhtä aikaa ja samalla jakaa kokemuksiaan onnistumisista ja epäonnistumisista sovelluksen sisäisen viestiohjelman kautta. Tiimien on joka tapauksessa tehtävä lopussa yhteistyötä ratkaistakseen sokkelon arvoituksen.

Asiakkailta kuultua

Monitasoiset pulmat kehittivät tehokasta kommunikaatiota, innovatiivista ajattelua ja ongelmanratkaisua.

Momo

Team Assessment Tool Logo

Team Assessment Tool

Tiimien kehittämiseen suunnittelemamme sovellus tehostaa aktiviteetin ohjattua loppukeskustelua, jotta tiimisi oivallukset ja opit viedään heti käytäntöön. Tiimit antavat sovelluksen kautta palautetta ja päättävät, mitä seuraavaksi tekevät tehostaakseen toimintaansa. Team Assessment Tool ja fasilitaattoriemme johtama aktivoiva loppukeskustelu räätälöidään aina juuri sinun tiimisi ja tilaisuutesi tarpeisiin sopivaksi, jotta opeista ja oivalluksista tulee teille kestäviä tuloksia. Elämyksellisen aktiviteetin, tehokkaan fasilitoinnin sekä ainutlaatuisen Team Assessment Toolin avulla tiimihenkenne lujittuu, yksilöt kehittävät itseään ja tiimitaidot vahvistuvat. Lue tästä lisää.Pyydä tarjous