CSI La Hacienda

Merkillinen 3D-murhamysteeri

1.5 - 2 tuntia
Sisällä ja ulkona
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
4 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

CSI La Hacienda tuo tiimillesi huikean kolmiulotteisen murhamysteerin, jossa he pääsevät virittämään päättely- ja päätöksentekokykynsä huippuunsa. Etsivätiimit selvittävät Roberto Gonzalezin murhamysteeriä hänen omassa Haciendassaan, he saavat tutkintasalkut, keräävät reaaliaikaista todistusaineistoa ja tutkivat johtolankoja Gonzalezin Haciendassa selainpohjaisen 360-asteisen virtuaalialuastan avulla.

Tämä aktiviteetti kuuluu pelillistettyjen tiimien kehittämisen konseptien parhaimmistoon. Tiimit ratkovat aivonystyröitä aktivoivia arvoituksia sekä hauskaan yhteiseen tekemiseen kannustavia haasteita. Vastauksen syötetään suoraan selainpohjaiselle pelialustalle ja oikeat ratkaisut vievät myös murhamysteerin ratkaisun äärelle. Osallistujat liikkuvat virtuaalisella pelialustalla Haciendassa tarkkaillen tulevia johtolankoja. Yhteinen päättelykyky ja yhteinen päätöksenteko kehittyvät, kun jokainen saa loistaa omilla vahvuuksillaan murhamysteerin etsivänä. Mysteerin nopeiten selvittävä tiimi voittaa, se vaatii tarkkuutta, toimintaa ja tiimityötä!

Hyötyä ja tuloksia

CSI La Hacienda kannustaa tiimejä keskittymään tilanteen havainnointiin ja tiedon jäsentämiseen tehokkaasti. Aktiviteetin aikana kommunikaatio kehittyy luonnostaan, kun tiimien mielenkiinto ja halu selvittää mysteeri kasvaa. Tiimityö on avainasemassa, kun osallistujat analysoivat ympäristöään virtuaalialustalla ja yhdistelevät johtolankoja. Jokainen saa osallistua omilla luontaisilla vahvuuksillaan, sillä tässä murhamysteerissä erilaisuudet täydentävät toisiaan. Tämä aktiviteetti haastaa tiimisi huikeaan murhamysteerin etsivätyöhön ja havainnollistaa hienosti, miten tiimityöllä, erilaisten vahvuuksien hyödyntämisellä sekä tehokkaalla tiimikommunikaatiolla tehdään loistavia tuloksia.

Pyydä tarjous