CSI La Hacienda

Murhamysteerio kolmessa ulottuvuudessa

1 - 1.5 tuntia
Sisällä
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
4 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Tiimit heittäytyvät täysillä selvittämään Enrique Gonzalezin kuolemaa haciendallaan. Hyödyntäen nettipohjaista 3D-virtuaalialustaa huvilan salat aukeavat ja johtolankoja alkaa löytyä. Pelisovellus haastaa heidät arvoituksin ja erilaisin koitoksin. Sovellukseen syötetyt vastaukset vapauttavat vihjeitä, joiden avulla mysteeri saa ennen pitkää ratkaisunsa. Liikkuessaan halki 3D Haciendan huoneiden, tiimit havaitsevat yksityiskohtia, jotka auttavat eteenpäin selvitystyössä. Matkan varrella deduktiivinen päättely ja tiimikonsensus auttavat epäolennaisen eliminoinnissa. Neuvokkain ja nopein tiimi korjaa lopuksi voiton.

Hyötyä ja tuloksia

La Haciendan osallistujat skarppaavat täysillä hankkiakseen relevanttia tietoa mysteerin ratkaisemiksi. Hyödyntäen tehokasta kommunikaatiota, he jakavat keräämänsä tiimin kesken. Kriittinen ajattelu ja reflektointi auttavat tiimejä analysoimaan ja tulkitsemaan faktoja.Jotta konsensus löytyy, tiimien tulee käyttää paitsi deduktiivistä päättelyä myös aktiivista keskustelua sovittaakseen yhteen yksilölliset tulkinnat ja ristiriitaisetkin näkemykset. Aikapaineen alla mysteerin selvittäneet tiimit ovat usein ne, jotka hyödyntävät rohkeasti luovaa ajattelua yhteisessä päätöksenteossaan. Tämä peli haastaa ja kehittää kommunikaatiotaitojen lisäksi tiimien keskinäistä luottamusta ja yhteishenkeä.

remote team building

Remote Team Activity

This activity has been designed for people who work remotely. Your team may be working from home, in different regional office locations or in different countries! . Get in touch to find out how we can customise this experience for your team.

Asiakkailta kuultua

Kokemuksemme tiimiaktiviteetin (La Hacienda) parissa oli aivan mahtava! Emme kukaan osanneet odottaa mitään tällaista ja tapahtuman jälkeen sain vuolaita kiitoksia tapahtuman järjestämisestä. Ihmiset toivovat lisää tällaisia kokemuksia ja tämä on kaukana tylsästä ja puuduttavasta peruskokoustamisesta! Totesimme myös porukalla, että aktiviteetin aikana tuli hyvin selväksi miten erilaiset ihmiset toimivat ja miten tiimityössä on yrityksen vahvuus. Sormet syyhyävät jo seuraavan tapahtuman järjestämiseen!!! Kiitos!

Pia Julin
Boehringer Ingelheim Finland

Pyydä tarjous