Situation Room

Tilanne päällä! Mitä tekee sinun tiimisi?

1 - 1.5 tuntia
Sisällä
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
6 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Tilannehuone on erittäin mukaansatempaava teemabisnespeli. Lyhyiden video-ohjeiden ohjaamat tiimit avaavat sarjan lukittuja salkkuja löytääkseen haasteita ja resursseja ratkaistakseen rikollissyndikaattia koskevan erikoisjoukkojen tutkimuksen.

Tapahtumaa ohjaavat video-ohjeistukset, jotka annetaan tiettyinä hetkinä ohjelman aikana "reaaliaikaisten" tilannepäivitysten jäljittelemiseksi. Jäljellä olevaa aikaa näyttävä kello kertoo tiimeille, paljonko aikaa on jäljellä ennen seuraavaa päivitystä. Lukittuja osioita sisältävä salkku (ALPHA / BRAVO / CHARLIE / DELTA) on ohjelman kannalta keskeisessä osiossa. Jokainen osio tarjoaa auetessaan haasteita ja resursseja, joita tiimien on arvioitava ja ratkaistava voidakseen antaa "erikoisjoukoille" tietoja, joiden pohjalta toimia. Salattu laite (iPad ja Tilannehuone-sovellus) tarjoaa yhteyden, jonka kautta tiimit lähettävät löydöksensä "erikoisjoukoille".

Hyötyä ja tuloksia

Tilannehuoneessa tiimit haastetaan ajattelemaan strategisesti ja soveltamaan joustavia työskentelytapoja, jotta oikeat ihmiset ja oikeat tiedot saadaan saatettua yhteen oikeaan aikaan. Tämän tuloksena osanottajat alkavat ymmärtää ja arvostaa osastojen välisen kommunikaation tärkeää roolia tilannejohtamisen ja paineen alla suoriutumisen kannalta.

Mukaansatempaava teema ja huolellisesti suunnitellut erilaiset haasteet takaavat sen, että kaikki osanottajat ovat täysillä mukana, ja että yksilöiden vahvuuksista ja heikkouksista, tiimidynamiikasta sekä tiimityön voimasta sadaan selkeä käsitys.

Fyysistä etäisyyttä - Henkistä läheisyyttä

physical distancing

Aktiviteetit turvavälein

Valikoimassamme löytyy koko joukko korkeatasoisia tiimiaktiviteetteja, jotka voidaan toteuttaa kaikki korona-ajan turvavälit ja hygieniavaatimukset huomioiden. Toteutustavat on suunniteltu siten, ettei aktiviteetin materiaaleja siirrellä osallistujien kesken ja heidän välillään pystytään pitämään riittävät etäisyydet. Kokeneet fasilitaattorimme ovat paikalla opastamassa, ohjaamassa ja valvomassa aktiviteetin turvallista toteutusta siten, että tapahtuma on kaikille turvallinen ja miellyttävä kokemus. Ota yhteyttä niin kerromme lisää, miten tämä kaikki tapahtuu käytännössä.

Asiakkailta kuultua

Tiimimme osallistui Tilannehuoneeseen osana vuosittaista konferenssiamme. Tavoitteena oli kehittää tilannejohtajuutta ja mukautuvaa ajattelua. Lievästi sanottuna tapahtuma oli jymymenestys. Opit, joita saimme tiimiarvioinnista sekä hauskasta pelistä itsessään, olivat vailla vertaansa! Kiitos!

PZ Cussons

Pyydä tarjous