Samsung tutkaili tiimidynamiikkaa Hälytystilan kanssa

Julkaistu 6.5.2019

Keskustelun osanottajana : Ciler ay, Henkilöstöpäällikkö, Samsung, Turkki

Ketkä tänään osallistuivat Hälytystila-ryhmäyttämisaktiviteettiin?

Vastavalmistuneet, vanhemmat opiskelijat sekä tällä hetkellä opinnäytetyötään tekevät.

Miksi valitsitte Hälytystilan?

Samsung toimii teknologia-alalla. Hälytystila on teknologiapohjainen ryhmäyttämispeli, jonka räätälöityä konseptia osallistujamme eivät olleet aiemmin kokeneet.

Onko sinulla suosikkiosaa tässä pelissä tai jotakin tiettyä peliä pelin sisällä?

Keksiminen, tutkailu ja yleisesti ottaen pelin tarjoama koko jännitys on se, mistä pidän siinä. Se vaatii sinua ajattelemaan ja kehittää ongelmanratkaisutaitoja. Se auttaa tutkailemaan tiimidynamiikkaa samalla, kun siirrymme tehtävästä toiseen. Itse pidän siitä, jossa etsitään maita.

Osallistuja 2

Yleensä tiimipeleissä keskitytään voittajaan, mutta tässä pelissä kukaan ei tiedä, kuka voittaja on. Laatikoissamme oli erilaisia pulmia. Meidän laatikossamme oli eri pelit kuin muiden tiimien laatikoissa. Tämä tarkoittaa, että emme voi vertailla tekemistämme muihin tiimeihin, joten tiimien välillä ei ole kilpailua, vaan onnistuminen tapahtuu kokonaisena ryhmänä. Se siis opettaa yhteistyötä ja integraatiota oikein hyvin. Pidän siitä kovasti!

Osallistuja 3

Pidin siitä, koska se sisälsi erilaisia aktiviteetteja. Toisin kuin pakohuonepeleissä, kaikki on laatikossa ja oma toiminta johtaa erilaisiin pisteisiin pelissä.

Osallistuja 4

Myös minun mielestäni kaikki aktiviteetit olivat mahtavia. Huomasin olevani innostunut seuraavasta pulmasta samalla, kun yritin ratkaista nykyistä pulmaa! Pohdin, mitä tulee seuraavaksi? Mitä tulee seuraavaksi? Aktiviteetteja oli erilaisia, ja niissä tarvittiin tiimin väen erilaisia taitoja.

Mitä Hälytystilasta jäi käteen?

Kyseessä on mahtava peli, jonka pääsanoma on, että meidän on aina oltava kärryillä siitä, mitä omien mikrotehtäviemme ja oman tiimimme ulkopuolella tapahtuu, meidän on kommunikoitava kilpailijoidemme kanssa ja oikeasti nähtävä isompi kuva.

Mikä on mielestäsi tärkein asia, mitä Hälytystila sinulle opetti?

Osallistuja 3

Tärkein tästä pelistä oppimani asia on tiimidynamiikka ja toisten yksilölliset vahvuudet. Näin, että jokaisella yksilöllä on eri taitoja. Eri peleissä eri ihmiset kykenivät löytämään ratkaisun. Minulle tämä oli koko pelin paras osa, "tiimityö".

Osallistuja 2

Haluan kiittää kehitystiimiä - minulla oli todella hauskaa!

Kaikki Case-esimerkit