Ketjureaktio Tabletop

Pistä pystyyn ketjureaktio tiimien välille

1 - 4 tuntia
Sisällä
Yhteistyötä korostava
12 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Osallistujat hämmästyvät usein siitä lopputuloksesta, mitä he voivat saada aikaiseksi joukosta omituisia esineitä - vaikka epäuskoisia katseita vaihdellaan kun haastetehtävää selitetään. Joukkueille jaetaan pelilaudat ja yksityiskohtaiset pelimateriaalit, joista keskustellaan ensin joukkueen sisällä ja sen jälkeen jaetaan tietoa ja resursseja toisten joukkueiden kesken. Päämääränä on löytää yhteiset strategiat, joilla annetuista esineistä luodaan mielikuvituksellinen joukko yksinkertaisia mekaanisia laitteita. Samalla kun osallistujat etenevät kohti suunnittelua ja rakentamista, he vakuuttuvat siitä, mitä voivat yhdessä ryhmänä saavuttaa, kun yhteinen tavoite on aidosti tunnistettu.  Kun jokainen yksinkertainen laite on luotu, joukkue liittää ne yhteen, ja lopulta kaikki joukkueet liittävät omansa toisiinsa, saaden aikaan pitkän ketjun tai lumipalloefektin. Testaamalla yhä uudestaan luomuksensa osallistujat varmistavat, että ketjureaktio etenee keskeytyksettä alusta loppuun!

Kun rakennusprojekti on saatu valmiiksi ja testauksetkin suoritettu, on aika käynnistää jännittävä ketjureaktio. Onnistunut lopputulos antaa syytä juhlia yhdessä yhteisen tavoitteen eteen tehtyä työtä, joka paljastuu kaikkien silmien edessä.

Hyötyä ja tuloksia

Menestyäkseen joukkueiden on ymmärrettävä tehtävän, arvioida käytössä olevat resurssit, tehdä perussuunnitelma ja rakentamisvaiheen aikana arvioida alkuperäistä suunnitelmaa sitä tarpeen mukaan mukauttaen ja muokaten. Tiimit työskentelevät tuottaakseen yhteisen vision, kehittäen jaetun strategian, joka otetaan käyttöön hyödyntämällä parhaita tiimeistä kumpuavia projekti- ja resurssinhallintakykyjä. Joukkueiden välinen yhteistyö, tiedon ja resurssien jakaminen on välttämätöntä yhteisen menestyksen saavuttamiseksi ja luovuuden rajojen laajentamiseksi. Testausvaiheessa joukkueet oppivat periksiantamattomuuden merkityksen haasteita kohdatessaan ja huomioimaan yksityiskohtia toimiessaan kohti mahdollisian toimivia ratkaisuja.

Pidätkö tästä haastetehtävästä?  Onko käytettävissä enemmään tilaa ja isompi budjetti? Haluaisitko vielä isomman ja haastavamman tapahtuvan, joka tekisi  tätäkin unohtumattomamamman vaikutuksen? Tutustu aivan uskomattomaan, jättimittakaavan aktiviteettiin Ketjureaktio Lifesize!

Fyysistä etäisyyttä - Henkistä läheisyyttä

physical distancing

Aktiviteetit turvavälein

Valikoimassamme löytyy koko joukko korkeatasoisia tiimiaktiviteetteja, jotka voidaan toteuttaa kaikki korona-ajan turvavälit ja hygieniavaatimukset huomioiden. Toteutustavat on suunniteltu siten, ettei aktiviteetin materiaaleja siirrellä osallistujien kesken ja heidän välillään pystytään pitämään riittävät etäisyydet. Kokeneet fasilitaattorimme ovat paikalla opastamassa, ohjaamassa ja valvomassa aktiviteetin turvallista toteutusta siten, että tapahtuma on kaikille turvallinen ja miellyttävä kokemus. Ota yhteyttä niin kerromme lisää, miten tämä kaikki tapahtuu käytännössä.

Asiakkailta kuultua

Ketjureaktiossa tiimiämme miellytti eniten pöytien yhdistelyn haaste, joka on usein päivittäisessä työssäkin ilmenevä ongelma: miten saat yhteyden kollegaan eri osastolla.

Juergen Heise
Lehvoss Group

Pyydä tarjous