Marionettimestarit

Nikkaroi ja liikuttele jättimäisiä sätkynukkeja!

2 - 3.5 tuntia
Sisällä ja ulkona
Yhteistyötä korostava
15 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Hengen ja elämän puhaltaminen elottomiin esineisiin on mahdotonta – vai onko sittenkään? Marionettimestarit tempaa mukaansa nukketeatterin iloiseen maailmaan, samalla haastaen tiimit toteuttamaan vaativan projektin loogisissa vaiheissa.

Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, kuinka monta erillistä vaihetta sisältyy aivan tavalliseen kävelyyn? Vaaditaan melkoista koordinaatiota tasapaino säilyttäen siirtää paino jalalta toiselle, ottaen samalla mukaan lantion, vatsan, vyötärön ja selän lihakset.

Varmaankin olet joskus nähnyt karnevaalikulkueista ja olympiakisojen avajaisista tuttuja jättinukkeja. Marionettimestarit tarjoaa sinulle tilaisuuden käyttää luovuuttasi ja lisätä tarvittava annos empatiaa saadaksesi nukkejätin vaikuttamaan inhimilliseltä.

Menestyksen avaimena toimii kunkin tiimin muodostama hermokeskus, joka kontrolloi sitä lukemattomien pikku liikkeiden yhdistelmää, jolla saadaan nuken esitys näyttämään samanaikaisesti helpolta mutta vaikuttavalta. Marionettimestarit on erittäin intensiivinen tiimiaktiviteetti, jossa jokaiselle yksilölle muodostuu selvä kuva roolistaan isommassa kokonaisuudessa.

Laita koetukselle tiimisi kommunikointikyky, prosessikehitysvalmiudet ja operatiiviset taidot. Marionettimestarit ei kuitenkaan ole pelkkää tavoitteellista puurtamista. Kuvittele sitä hilpeyden määrää mikä seuraa, kun kukin osallistuja ottaa hallintaansa tietyn ruumiinosan ja koettaa jäljitellä inhimillisiä eleitä kuten vilkuttamista tai lentosuukon heittämistä…

Villinä loppuhuipentumana koko konkkaronkka jammailee samanaikaisesti jotakin tunnettua hulvatonta tanssia vrt. Tiputanssi, Travolta tai Gangnam Style!

Hyötyä ja tuloksia

­­­­­Marionettimestarit vaatii kaikkien osallistujien osallistumista sekä strategiatyöhön että projektisuunnitteluun nukkea rakennettaessa ja operoitaessa. Vaaditaan saumatonta tiimityötä ja suoraviivaista kommunikointia ennen kuin nukke liikkuu ja elehtii aidon ihmismäisesti.

Asiakkailta kuultua

Marionettimestareista oppimistamme asioista on tullut meille tärkeitä vertauskuvia, joita käytämme kun haluamme jälleen herättää tiimejä kiinnittämään huomiota ryhmätyön tärkeyteen ja sytyttää koko tiimissä "sanoista teoiksi" -asennetta.

British American Tobacco

Pyydä tarjous