Täyttä Vauhtia - Vesille

Rakenna oma veneesi - pahvista!

1 - 2 tuntia
Ulkona
Kilpailuhenkinen
20 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Maailman innovatiivisin ja jännittävin “rakenna oma veneesi” –konsepti!

Joukkueiden tehtävänä on rakentaa yhteisvoimin merikelpoinen alus - pahvista! Apunaan heillä on helppotajuiset piirustukset, yksityiskohtaiset ohjeet ja yksinkertaiet työkalut. Lopputuloksena syntyy armada pahviveneitä, jotka kannattelevat peräti kolmen hengen miehistöjä kukin.

Hyvin tehdyn työn tulokset nähdään järvellä, uima-altaassa tai merellä. Joukkueet kisaavat vesillä joko kilpailun, regatan, meritaistelun tai täysimittaisen seikkailun merkeissä, etsien uponnutta aarretta.

Hyötyä ja tuloksia

Vesille-aktiviteetissa mahdottomasta tulee hyvinkin saavutettavaa, kun jokainen tiimin jäsen toimii yhdessä ja rakennusprojekti jaetaan koordinoidusti vastuualueisiin. Tehtävän tiimellyksessä he myös huomaavat, että todellinen johtajuus ja käyttökelpoisimmat ideat saattavatkin tulla henkilöiltä, joilta niitä vähiten odottaa.

Fyysistä etäisyyttä - Henkistä läheisyyttä

physical distancing

Aktiviteetit turvavälein

Valikoimassamme löytyy koko joukko korkeatasoisia tiimiaktiviteetteja, jotka voidaan toteuttaa kaikki korona-ajan turvavälit ja hygieniavaatimukset huomioiden. Toteutustavat on suunniteltu siten, ettei aktiviteetin materiaaleja siirrellä osallistujien kesken ja heidän välillään pystytään pitämään riittävät etäisyydet. Kokeneet fasilitaattorimme ovat paikalla opastamassa, ohjaamassa ja valvomassa aktiviteetin turvallista toteutusta siten, että tapahtuma on kaikille turvallinen ja miellyttävä kokemus. Ota yhteyttä niin kerromme lisää, miten tämä kaikki tapahtuu käytännössä.

Asiakkailta kuultua

Haluaisin ensin kiittää sinua ja tiimiäsi upean viikonlopun järjestämisestä, se oli todella kiva alusta loppuun. Tiiminkehittämisen näkökulmasta (ja perustuen aiempiin vastaaviin kokemuksiini) kaikki odotukset ylitettiin. Tiimi todella lähentyi (sehän on usein vain myytti, ja kaikki ”tietävät” että tällaiset viikonloput ovat yleensä pelkkää juhlimista). Toiminta oli hyvin rakennettu ja järjestetty, ja otti huomioon jokaisen kaikilla tavoilla.

Reckitt Benckiser

Pyydä tarjous