Unelmaverstas

Rakenna polkupyörä ja auta lapsia

2 - 3 tuntia
Sisällä ja ulkona
Yhteistyötä korostava
24 - 200

Aktiviteetin kuvaus

Joukkueet ratkaisevat hauskoja ja aktiivisia ongelmia, haasteita ja tehtäviä, joilla ansaitaan työkaluja ja polkupyörän osia joukkueelleen.  Kun joukkueilla on riittävästi tarvikkeita, ne ryhtyvät haastavaan tehtävään: luomaan tehokkaan kokoomalinjaston jossa tuotetaan erilaisia polkupyöriä rajoitetussa ajassa. Tiukat laatuvaatimukset on määrätty ja niiden noudattamista seurataan muodollisilla laatukontrollitarkastuksilla.  

Kun lopullinen aikaraja lähestyy, joukkueet rullaavat luomuksensa lähtöviivalle ja aloittavat tuotteensa esittelyn pienen mainoksen muodossa toisille joukkueille, jotka ovat heidän asiakkaitaan.

Hyötyä ja tuloksia

Tämä on poikkeuksellisen mieleenpainuva tapahtuma, joka tuottaa vahvaa oppimista. Joukkueet oppivat siirtymään toisten joukkueiden kanssa kilpailemisesta yhteistyöhön – välineiden, työkalujen, parhaiden toimintatapojen, ja resurssien jakamiseen – kehittäen yhteisen tavoitteen: tuottaa mahdollisimman monta polkupyörää olemassa olevista resursseista

CSR-ideoita

Valmiit polkupyörät lahjoitetaan ennalta valittuun hyväntekeväisyyskohteeseen kuten lastenkodille. Polkupyörät tulevat varmasti tarpeeseen, mikä tuo iloa niin saajille ja kuin pyörien tekijöillekin

Asiakkailta kuultua

Henkilökuntamme huomasi nopeasti, että tämän aktiviteetin vaikutus heijastui todella käytäntöön. He pistivät itsensä peliin saavuttaakseen erinomaisen tuloksen rajoitetussa ajassa. Väkemme hymyili leveästi tietäessään, että he saivat mahdollisuuden vaikuttaa.

AIA Group

Pyydä tarjous