Ketjureaktio Lifesize

Rakenna ketjureaktioiden ketjureaktio

2 - 8 tuntia
Sisällä ja ulkona
Yhteistyötä korostava
10 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Ketjureaktio  edellyttää taitavia projektinhallintakykyjä monimutkaisten, toisiaan seuraavien tapahtumaketjujen suunnittelemiseksi ja rakentamiseksi. Nämä johtavat lopulta jännittävään loppuhuipentumaan, jossa kaikki luomukset liitetään yhteen hämmästyttävän yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi.

Tämän haastavan ryhmäyttämisaktiviteetin käyttöä suositellaan, kun tavoitteena on kehittää erinomaista tiimityötä ja projektinhallintakykyjä, samalla innostaen osallistujia luovuuteen ja innovatiivisuuteen.

Ketjureaktio jäljittelee todellisen elämän projekteja, kun tiimeillä on rajoitettu aika ja resurssit. Tiimien täytyy työskennellä tehokkaasti yhdessä suunnitteluvaiheen aikana hyödyntäen luovuuttaan sekä ongelmanratkaisu- ja viestintäkykyjään luodakseen realistisen ulottuvuuden. Ohittaako kunnianhimo kyvyt?

Yhtenäisyyttä yli rajojen!

Tiimidynamiikka ja resurssien hallinta joutuvat koetukselle jo suunnitteluvaiheessa, kun suunnitelma on jaettu pieniin osasiin. Rakennus- ja testausvaiheet vaativat koordinointia ei pelkästään ryhmien välillä vaan myös tiettyjen teknisten taitojen ja projektinhallintastrategioiden välillä, kun ryhmät kohtaavat pahimman haasteensa: toimiiko jokainen komponentti ja yhdistyykö se seuraavan kanssa, jotta jatkuva syiden ja seurausten virta toteutuu?

Kun on valmista, ensimmäinen ryhmä käynnistää oman Ketjureaktionsa, joka vuorostaan laukaisee seuraavan ryhmän reaktion ja niin edelleen, kunnes massiivinen Ketjureaktio on kiertänyt koko huoneessa.

Halutessaan tehtävään voi lisätä kilpailuelementin, jossa ryhmät ansaitsevat pisteitä innovaatioiden ja toimivuuden perusteella, ja paras ryhmä voittaa.

Ketjureaktion kohokohdista kuvataan videom jota voi katsella kollegoiden, ystävien ja perheen kanssa muistona hauskasta tapahtumasta ja yhteisestä menestyksestä.

Hyötyä ja tuloksia

Hyödynnä Ketjureaktio-aktiviteettia tiimi- ja projektityöskentelyn kehittämissä samalla innostaen luovuuteen ja innovointiin. Ketjureaktio jäljittelee tosielämän projektitehtäviä, joissa tiimien on pystyttävä työskentelemään yhteen rajallisten resurssien ja haastavien aikataulujen puitteissa. Ongelmanratkaisu, luovuus ja viestintätaidot joutuvat koetukselle tiimien koettaessa löytää mahdollisimman realistinen mittakaava toteutukselleen. Viekö kunnianhimo voiton kyvyistä?

Pidätkö tästä aktiviteetista mutta käytössäsi on rajalliset tilat ja aika? Tutustu Ketjureaktio Table Top  -versioon!

Asiakkailta kuultua

Mitä voin sanoa - tämä oli aidosti uskomaton tiimiaktiviteetti. Tiedän, että puhun kaikkien puolesta sanoessani, että kyseessä oli paras ryhmäyttämisaktiviteetti, johon olemme koskaan ottaneet osaa. Saavutuksemme ylitti odotuksemme niin kokoluokassaan kuin luovuudessaan.

Standard Chartered Bank

Pyydä tarjous