Unelmien Kaupunki

Rakenna jättimäinen miniatyyrikaupunki

2 - 3 tuntia
Sisällä
Yhteistyötä korostava
40 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Unelmien kaupunki -tiimiaktiviteetista koetaan arkkitehtien ja kaupunkisuunnittelijoiden todelliset haasteet ympäri maailmaa. Tavoitteena on rakentaa jättimäinen kaupunkimalli, joka perustuu luovuuteen mutta myös vankkaan suunnitteluun sekä itsekuriin sekä suunnittelu- että rakennustiimeissä. Jokaisella tiiminjäsenellä on loistava mahdollisuus toimia yhdessä, kun eri ryhmät toimivat yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi.

Miten tämä tapahtuu

Jokaisessa ryhmässä on 8-10 ihmistä, ja heille annetaan tehtäväksi rakentaa neljä kaupunginosaa, jotka ovat teollisuusalue, asuinalue, vapaa-ajan alue ja liikekortteli. Ryhmien pitää toimia yhdessä ja kommunikoida keskenään varmistaakseen yhtenäisyyden kaupungin eri alueiden välillä, ja että tiet, joet ja muut soljuvat tasaisesti muiden tiimien lähellä olevien alueiden välillä, ja koko kaupungissa kaiken kaikkiaan. Monipuolisten materiaalien avulla rakennetaan mielikuvituksellinen ja luova kaupunki, joka on sekä toiminnallinen että esteettisesti miellyttävä. Suunnittelun täytyy olla perinpohjaista, jotta kaupungista saadaan harmoninen eikä sekava.

Hyötyä ja tuloksia

Unelmien kaupungissa tiimit tavoittelevat yhteistä visiota ja kehittävät yhteisen strategian, joka otetaan käyttöön hyödyntämällä erinomaisia projekti- ja resurssinhallintakykyjä. Suunnittelu ja strategia ovat oleellisia keinoja, yhdistettynä joukkueiden väliseen viestintään ja yhteistyöhön, joilla varmistetaan kaupungin eri alueiden yhteistoiminta ja sujuvuus. Resurssien ja ajan hallinta ovat myös välttämättömiä projektin valmistumiseksi ajallaan.

Asiakkailta kuultua

Unelmien kaupunki -harjoitus sujui oikein hyvin. Mahtava yhteinen kokemus, jossa yhdistyivät ryhmätyö ja hupi, rakentava ja käytännöllinen väline, joka toi ihmiset yhteen.

Systematic Development

Pyydä tarjous