Täyttä Vauhtia - Roomalaiset vaunut

Alea jacta est!

1 - 2 tuntia
Sisällä ja ulkona
Kilpailuhenkinen
20 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Joukkueiden tulee selviytyä tästä inspiroivasta tehtävästä, jossa luovuus ja viestintätaidot yhdistyvät. Täyttä Vauhtia Vaunuilla! testaa viestintätaitoja, yhteistyökykyä ja luovuutta - taitoja tarvitaan, että täysikokoinen roomalainen tai kelttiläinen kilpavaunu saadaan valmiiksi annetussa ajassa toinen toisiaan vastaan kilpaillen. Joukkueet toimivat annettujen suunnitelmien ja osien mukaisesti kooten mahtavan kartonkivaunun, jossa kone- ja ihmisvoimat toimivat harmoniassa. Tehtävän päätteeksi joukkueet kilpailevat toisiaan vastaan kilpa-ajossa, jossa testataan vauhtia ja taitoja, tai gladiaattoriteemaisessa paraatissa, jonka ilmapiiri kilpailee Circus Maximuksenkin kanssa. Hauska kokemus saa osallistujista parhaat kyvyt esiin. Tässä tarvitaan nerokkuutta, yhteistyökykyä ja hyväntahtoista kilpailuhenkeä.

Hyötyä ja tuloksia

Täyttä vauhtia - roomalaiset vaunut testaa kommunikaatiotaitoja, yhteistyötä ja luovuutta äärimmäisen rakennussarjan kasaamisessa aikaa ja toisia vastaan. Tiimien on suunniteltava toimintansa huolellisesti ja toimittava yhteen saavuttaakseen tavoitteensa. Samalla tiimit kohtaavat ylimääräisiä haasteita ja tehtäviä, ennen kuin vaunut ovat lopultakin valmiit. Täyttä vauhtia - roomalaiset vaunut innoittaa luovuuteen ja on ihanan hauska yhteinen kokemus, jota muistellaan vielä pitkään tapahtuman jälkeenkin. 

Asiakkailta kuultua

Tiimeillä oli todella hauskaa. Heidän tiimityönsä, kommunikaationsa, kilpailuetunsa ja luova ajattelunsa lisääntyivät ilman, että he edes tajusivat koko asiaa ennen kuin kävimme harjoitusta läpi ja sovelsimme oppimaamme käytäntöön työpaikalla.

Sanofi-Aventis

Pyydä tarjous