Barkitehdit

Rakenna ja koristele koirankoppi!

1 - 2 tuntia
Sisällä ja ulkona
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
30 - Ei ylärajaa

Ohjelman kuvaus

Barkitehdit on ryhmähenkeä lisäävä aktiviteetti, jossa joukkueet varustetaan yksinkertaisin työkaluin ja rakennusmateriaalein. Jokaisen joukkueen pitää hyödyntää annettu aika ja resurssit tehokkaasti suunnitellen ja rakentaen ainutlaatuinen koirankoppi. Joukkueet osallistuvat erilaisiin tehtäviin, joista voi voittaa sisustuksellisia lisäetuja, kuten maalia ja pation. 

Kun koirankopit ovat valmiita, ne esitellään kaikille. Paikallisesta eläinsuojeluyhdistyksestä paikalle saatu koira valitsee voittajan. Lisäpalkintoja annetaan luovimmasta koirankopista ja parhaasta ryhmähengestä jne

 

Hyötyä ja tuloksia

Tiimien kannattaa identifioida ryhmästään niin näkyvät kuin varsinkin piilevät osaamiset ja voimavarat. Aika ja resurssit ovat kortilla, kun tiimit organisoituvat mahdollisimman tehokkaaseen toteutukseen ja näyttävään lopputulokseen.

CSR-ideoita

Koirankopeista voi olla hyvinkin paljon iloa nelijalkaisten ystäviemme hyväksi toimiville hyväntekeväisyysjärjestöille, koiratarhoille ja kouluttajille. Näiden toimintaan voidaan myös tukea huutokauppaamalla koirankopit tapahtuman lopuksi.

Asiakkailta kuultua

Projektitaidoilla varmistimme, että kaikki olivat mukana ja keskittyivät käsillä olevaan tehtävään. Ihmiset käyttivät monipuolisia taitojaan aina puutöistä luovaan koristeluun. Se oli todella hauskaa! Kaikki olivat iloisia siitä, että heidän vaivannäkönsä meni hyvään tarkoitukseen.

Metlife

Pyydä tarjous