Kingfisher juhli kiinalaista uuttavuotta

Julkaistu 8.2.2018

Osana kiinalaisen uuden vuoden juhlintaa, Euroopan johtavan remonttitarvikkeiden jälleenmyyjän Kingfisherin hankintaosasto osallistui innokkaana asiaankuuluvalla tavalla teemoitettuun juhlalliseen ryhmäyttämisaktiviteettiin. Luova musiikkia ja tanssia sisältävä ryhmäyttämiskokemus Lohikäärmeryhmä oli ihanteellinen valinta tähän tarkoitukseen!

Mitä tapahtui?

Lyhyen, lohikäärmeen tärkeyttä aasialaiselle kulttuurille käsittelevän esityksen jälkeen KSO Honk Kongin tiimi jaettiin kahteentoista ryhmään ja heille annettiin suunnitelman kiinalaisen lohikäärmeen luomiseksi. Tiimit aloittivat suunnittelutyön ja työnjaon. Tiimin jäsenet aloittivat valtavan olentonsa pään ja hännän kokoamisen. Silmät, ripset, hampaat ja liikkuva leuka liimattiin kokoon.Lohikäärmeen pään ja hännän rakentamisen jälkeen oli koristelun vuoro. Lisäämällä maalia, väriä ja tiimin jokaisen tiimin omaa kädenjälkeä, myyttisen olennon persoonallisuus heräsi henkiin.

dragon dance hong kong kso


Tämän jälkeen järjestettiin sarja musiikki- ja koreografiatyöpajoja, joissa oli jokaisesta tiimistä edustaja, joka vastasi musiikkivalinnasta ja lohikäärmetanssin liikkeiden suunnittelusta. Tiimin johtajat varmistivat, että tiimin jäsenet suoriutuivat lohikäärmetanssin suorittamisesta, sillä parhaasta tiimisuorituksesta ja parhaiten koristellusta lohikäärmeestä oli luvassa palkinto. Seuraavaksi tiimit harjoittelivat lohikäärmeen herättämistä henkiin perinteisen tanssin avulla, joka sisälsi hieman moderneja piirteitä. Energinen ja symbolinen lohikäärmetanssi on hyvän onnen siunaus tulevalle vuodelle.

“Lohikäärmeryhmä on erinomainen luova ryhmäyttämisaktiviteetti, jossa koko tiimi on mukana toimimassa yhteistä tavoitetta varten.”

Valerie Cussenot, toimitusjohtaja KSO, Hong Kong

Kaikki Case-esimerkit