HP-myyntitiimit energisoituivat ja verkostoituivat

Julkaistu 4.7.2017

Osana HP:n myyntipuolen kickoff-konferenssia Pekingissä tämä tietotekniika-alan jätti osallistui ainutlaatuiseen piristäjäaktiviteettiin, joka kulkee nimellä Hupia huuliharpuilla. Tämä musiikkipohjainen ryhmäyttämisaktiviteetti tarjosi energisen kokemuksen muuntamalla 150 osallistujan valtavan tiimin huuliharppuja soittamalla.

Musiikilla on ainutlaatuinen voima muokata yksilöitä ja tiimejä.

Käsitys siitä, että musiikki on luontainen kyky, on hyvin yleinen. Tavoitteena oli saada ihmiset työskentelemään tiiminä ja oppimaan toisiltaan, jotta tuloksena olisi mahtavaa musiikkia. Ryhmä aloitti yksinkertaisilla hengitysharjoituksilla varmistaakseen,e ttä huuliharpun soittaminen sujuisi helposti ilman hengästymisiä.

Tämän jälkeen osanottajat etenivät huuliharpun perusteisiin, ja hakemalla tukea toisistaan kykenivät etenemään aina haastavampiin tehtäviin. Lyhyen harjoitustuokion lopuksi koko osallistujajoukko otti osaa massiiviseen huuliharppujammailusessioon saaden aikaan sykkivää energiaa, uusia näkemyksiä ja mahtavaa tiimityötä.

Teitä on varoitettu, tässä aktiviteetissa kirjaimellisesti puhalletaan pois ne kuvitellut rajoitukset, jotka ovat ylitettävissä hyvällä tiimityöllä, kommunikaatiolla sekä uskomalla, että kaikki on mahdollista.

“Olen järjestänyt monia ryhmäyttämisaktiviteetteja, ja "Hupia huuliharpuilla" on aidosti ainutlaatuinen kokemus. Se on erinomainen jäänmurtaja konferensseihin ja täydellinen aktiviteetti antamaan energiaa suurelle ihmisjoukolle. Useimmat osanottajat eivät ole koskaan soittaneet huuliharppua, mutta onnistuvat silti esiintymään "huuliharppuorkesterina" tuokion lopuksi.Tämä on todiste siitä, että mahtavan tiimityön avulla voi saavuttaa suurta menestystä."

HP:n organisaattori, Paul Sim, Design & Marketing Pte Ltd. HP

Kaikki Case-esimerkit