Hupia huuliharpulla

Suuren luokan jammausta huuliharpuilla

30 minuuttia - 1.5 tuntia
Sisällä ja ulkona
Yhteistyötä korostava
50 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Huuliharppuhupi antaa valtavasti energiaa ja hupia! Kun kirjaimellisesti puhalletaan omat rajoitukset pois, huomataan, että ryhmätyöllä, hyvällä kommunikoinnilla ja uskolla omiin kykyihin: kaikki on mahdollista.

Syvän etelän saundien herättelemänä blues-huuliharpusta tulee enemmän kuin pelkkä soitin. Osaavissa käsissä se on työkalu, joka saa ryhmän jäsenet rikkomaan rajojaan, avaamaan mielensä ja tuomaan yksilöt yhteen ainutlaatuisella ja mukaansatempaavalla tavalla.

Huuliharppuhupi tekee juuri sitä. Kaikki kulminoituu ison huuliharppubändin jammaussessioon, joka muistetaan pitkään! Kyseessä on paljon muutakin kuin konferenssin piristys. Huuliharppuhupi on mestariluokan oppitunti, jonka vetäjänä toimii pitkän linjan bluesmies. Opetus alkaa hengitysharjoituksella, jonka jälkeen seremoniamestarimme opastaa ryhmän soittimen saloihin ja jatkaa bluesin perusteisiin. Harjoituksen vauhti kiihtyy sitä mukaa, kun osallistujat pätevöityvät soittamiseen. Pian ryhmä soittaa bluesia yhdessä samaan tahtiin, tarttuvien rytmien puksuttaessa kuin pysäyttämätön rahtijuna, joka kulkee Mississippin suistomaan halki kohti syvää Etelää. Kun harjoitus on loppumassa ryhmä on innostunut ja energinen – ja osaa soittaa bluesia.

Muistona soittosessiosta ryhmä saa huuliharput mukaansa – ne voidaan brändätä yrityksen logolla tai konferenssin teemalla.

Hyötyä ja tuloksia

Huuliharppuhupi antaa valtavasti energiaa ja hupia! Kun kirjaimellisesti puhalletaan omat rajoitukset pois, huomataan, että ryhmätyöllä, hyvällä kommunikoinnilla ja uskolla itseen kaikki on mahdollista. Osaavissa käsissä se on työkalu, joka saa ryhmän jäsenet rikkomaan rajojaan, avaamaan mielensä ja tuomaan yksilöt yhteen ainutlaatuisella ja mukaansatempaavalla tavalla.

 

Asiakkailta kuultua

Hupia huuliharpulla on aidosti ainutlaatuinen kokemus. Se on täydellinen aktiviteetti piristämään suurta väkijoukkoa - hyvän tiimityön avulla saavutetaan suurta menestystä.

Paul Sim, Design & Marketing Pte Ltd
Hewlett-Packard

Pyydä tarjous