BeatBox Rox

Suunsoitto sallittu!

10 minuuttia - 1 tunti
Sisällä
Yhteistyötä korostava
10 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

BeatBox Rox viihdyttää, virkistää ja kutsuu kaikki mukaan alusta saakka! Voit olla varma, että tämä hauska ja hulvaton ohjelma on varsinainen piristysruiske tuoden energiaa ja elinvoimaa mihin tahansa konferenssiin, kokoukseen tai työpajaan.

Ohjelman vetävät lahjakkaat ja arvostetut beatboxaajat, joten osallistujat saavat lahjakkaiden esiintyjien kokemuksen ja innokkuuden hyödykseen. Beatboxaus on suulla, huulilla, kielillä, äänellä, nenällä ja kurkulla tuotettavaa rumpurytmiä, musiikkia ja saundeja.

Osallistujista tulee kirjaimellisesti ihmisrumpusarja, kun he noudattavat inspiroivaa ohjausta ja kukin yleisön osa kerrallaan osallistuu omalla äänitehosteellaan kokonaisuuteen. Tässä mainio metafora tiimille, jonka tulee työskennellä yhtenäisesti. Ja, kerrankin on suunsoitto sallittua!

BeatBox rox on helppo toteuttaa melkeinpä missä vaan. Se voidaan räätälöidä monella tavalla:

  • Vartin esitys jännitystä lieventämään isommallekin joukolle
  • Energiaruiske mitä tahansa konferenssia piristämään
  • Palkitseva kokemus pienempään työpajaan
  • 45-minuuttinen työpaja selektiiviseen kokoukseen
  • Erityistoiveiden mukaan räätälöity tapahtuma

Mitä tapahtuu BeatBox Roxin aikana?

Ohjaaja esiintyy aluksi saaden yleisön kiinnostumaan ja kuuntelemaan. Sen jälkeen osallistujat jaetaan pienempiin ryhmiin, jotka kukin opastetaan eri rumpusaundien saloihin. Lopuksi koko ryhmä esiintyy taustarytmin auttaessa liittämään esityksen kokonaisuudeksi.

Hyötyä ja tuloksia

Beat Box Rox on nokkela, yksinkertainen ja tehokas tapa käynnistää konferenssi. Tämä energinen ja riemastuttava yhteinen kokemus herättää myönteisen asenteen ja sitoo ryhmää yhteen varmistaen, että kaikilla on virtaa ja kaikki ovat vastaanottavaisia tuleville esityksille.

Sen mukautuvan formaatin ansiosta sitä voidaan käyttää 30 minuutin keventäjänä suurelle ryhmälle tai 45 minuutin syvällisenä työpajana pienemmän ryhmän kokoontumisessa.

Asiakkailta kuultua

Tämä mukaansa tempaava aktiviteetti sai kaikkien työntekijöidemme mielikuvituksen laukkaamaan. Estot tipahtivat ja kaikki päästivät luovuutensa valloilleen! Paljon hymyjä ja onnellisia muistoja.

MEDecision

Pyydä tarjous