Puusta Pitkään

Etsikää puun istutuspaikka!

2 - 4 tuntia
Ulkona
Yhteistyötä korostava
8 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Yrityksen yhteiskuntavastuu ja sosiaalinen omatunto ovat tänään tärkeä osa yritysten vaatimuskenttää. Hyvää puuhaa on urbaaniharjoitus, jossa osallistujien tiimityökyvyt testataan. Eko-aarteen etsintää, jossa saadaan käsin kosketeltavat tulokset! Joukkueille annetaan hyvä lapio, taimia, GPS-yksikkö ja vinkkivihkonen ja heidän tehtävänään on löytää ennalta järjestetty paikka istutukseen. Osallistujat osoittavat onnistumisen iloaan istuttamalla puita paikkoihin, missä niistä tullaan iloitsemaan. Motivaationa tässä tehtävässä on aito tunne siitä, että voi vaikuttaa asioihin.

Hyötyä ja tuloksia

Tiimien on tehtävä yhteistyötä suorittaakseen hauskoja haasteita ja visakysymyksiä löytääkseen tiensä ennaltamäärättyihin paikkoihin. Mikä parasta, tutkimusten mukaan ihmisten sidos vahvistuu heidän tehdessään yhteistyötä yhteiskunnallisen tai ympäristöllisen hyvän puolesta. Puiden istuttaminen, erityisesti yhteiselle alueelle, joka on osanottajille tuttu, luo kestävän muiston ja vaikuttaa ympäristöön kestävästi tavalla, jonka myötä osallistujat voivat olla ylpeitä myönteisestä vaikutuksestaan. Puusta pitkään edesauttaa myös terveyttä ja hyvinvointia, sillä jokainen pääsee ulkoilmaan liikkumaan. Lisäksi se lisää tietoisuutta ympäristöasioista saaden osallistujat ymmärtämään, että suuri projekti on pienten tekojen summa.

CSR-ideoita

Puusta Pitkään kehitettiin yritysten yhteiskuntavastuullisuustarpeita varten. Lisää CSR-henkisiä tiimiyttämisaktiviteetteja löydät seuraavan linkin alta:

Katso yhteiskuntavastuulliset aktiviteetit täältä

Asiakkailta kuultua

Etsimme aktiviteettia, jolla olisi vaikutus tiimiimme sekä paikalliseen yhteisöömme. Sen lisäksi, että Puusta pitkään antoi meille mahdollisuuden vaikuttaa myönteisesti paikalliseen yhteisöömme, sillä oli myös valtava vaikutus väkeemme. Siinä vaadittiin selkeää kommunikaatiota sekä yhteistyötä ja se antoi ihmisille mahdollisuuden arvostaa toisiaan enemmän sekä loi kestäviä muistoja ja siteitä.

Heller Machine

Pyydä tarjous