Impact

Tartutaan toimeen ja suunnataan kohti kestävämpää tulevaisuutta

1 - 2 tuntia
Sisällä ja ulkona
Yhteistyötä korostava
4 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

IMPACT on sovelluspohjainen tiimiaktiviteetti, joka toimii siellä missä tiimisikin: läsnätoteutuksena tai etänä kuin myös hybridinä monessa eri paikassa samanaikaisesti. Aktiviteetti on vaikuttava niin osallistujille kuin maailmallekin, sillä se perustuu YK:n kestävän kehityksen 17 tavoitteeseen. Aktiviteetti nappaa jokaisen mukaansa nopeasti ja saa kaikki tiedostamaan omat vaikutusmahdollisuutensa parempaan ja kestävämpään tulevaisuuteen.

Osallistujat jaetaan tiimeiksi ja heille esitellään YK:n kestävän kehityksen tavoitteet, jonka jälkeen tiimit pääsevät tekemään hyvää teemaan räätälöidyn mobiilisovelluksen avulla. Sovellus johdattelee tiimit monenlaisiin haastetehtäviin, jotka sisältävät tietopohjaisia kysymystehtäviä, quiz-visailuja, valokuvaustehtäviä ja videohaasteita. Tehtävissä tiimit keräävät pisteitä ja oppivat samalla lisää kestävästä kehityksestä.

Hyötyä ja tuloksia

Tiimit tekevät tiivistä yhteistyötä oppiakseen pelin periaatteet ja kehittääkseen ketterän pelistrategian, joka vie heidät voittoon. Innovatiivisuus, tehokas yhteinen kommunikaatio, arvokas kuuntelemisen taito ja tiedon jakaminen kehittyvät, kun tiimit yhdistävät jäsentensä erilaisia vahvuuksiaan sekä osaamistaan, ratkovat yhdessä monenkirjavia haastetehtäviä ja etenevät tasolta seuraavalle kohti parempaa maailmaa.

IMPACT on hyväntuulinen, me-henkeä lujittava jaettu elämys, jossa osallistujat oivaltavat, miten kukin voi jättää jalanjälkensä kestävämpään tulevaisuuteen.

CSR-ideoita

Tiimiaktiviteetin pistejärjestelmä voidaan kääntää myös konkreettisiksi hyväntekeväisyysimpakteiksi, joko yrityksesi jo tukemien hyväntekeväisyysorganisaatioiden kautta tai Catalystin maailmanlaajuisesti tukeman B1G1-järjestön kautta. B1G1-järjestön vaikuttavien tekojen valikoimaan kuuluu kolme SDG-bundlea: Active Economy, Beautiful Society ja Clean Earth, jotka yhdessä kattavat kaikki YK:n 17 SDG-tavoitetta. Esimerkiksi 30 €:lla kuuden hengen tiimi tekee jo paljon hyvää!

together apartEtänä - Hybridinä - Läsnä

Tämä aktiviteetti on suunniteltu toteutettavaksi läsnä, etänä, hybridinä, missä tahansa muodossa, samanaikaisesti monessa eri paikassa. Jos tiimisi jäsenet työskentelevät kotoa, eri paikkakunnilla tai eri maissa, kysy meiltä aktiviteetin etä- ja hybriditoteutuksista! Ota yhteyttä, suunnittelemme elämysaktiviteetin juuri sinun tiimisi tarpeisiin.

Pyydä tarjous