Give Backpack

Muiden auttamista merkityksellisellä tiimityöllä.

1 - 3 tuntia
Sisällä
Yhteistyötä korostava
8 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Give Backpack on vastuullisuutta (Corporate Social Responsibility, CSR) korostava aktiviteetti, jossa tiimit pääsevät tositoimiin mukaansa tempaavissa haastetehtävissä, jotka näkyvät jokaisen tiimin omalla tabletilla. Tiimien tavoitteena on täyttää selkäreppuja, jotka lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen asunnottomien ja vähävaraisten henkilöiden avuksi. Aktiviteetin tehtävät ovat hyväntuulisia ja niiden vaikeustaso vaihtelee, hauskuustaso on kuitenkin aina korkealla! Tiimit saavat tehtävät tablettiensa kautta ja syöttävät vastaukset laitteeseen kuvina, videoina tai teksteinä. Kun tehtävä on suoritettu, tiimit saavat palkinnoksi kestäviä ja hyödyllisiä tuotteita, joilla he voivat täyttää selkäreppujaan. Kun reput ovat täynnä, julkistetaan voittajatiimi, jonka palkintona on lisälahjoitus valittuun kohteeseen.

Hyötyä ja tuloksia

Give Backpack mahdollistaa tiimien yhdistämisen merkitykselliseen ja vastuulliseen työhön, mikä lisää jokaisen sitoutumista tavoitteeseen. Aktiviteetti kannustaa luovaan ajatteluun ja kekseliääseen ongelmanratkaisuun. Antamisen ja lahjoittamisen kautta tiimihenki lujittuu ja tiimit tuntevat aiempaa vahvempaa ylpeyttä ja yhteenkuuluvuutta, koska he saavat merkityksellisiä tuloksia aikaan parhaiten yhdessä. Give Backpackissa yhdistetään tiimien kehittäminen tärkeään auttamistyöhön ja aktiviteetti on merkityksellinen yhteinen elämys, jonka vaikutukset kestävät pitkään.

CSR-ideoita

Tiimit täyttävät selkäreppuja, jotka lahjoitetaan asunnottomille.

Asiakkailta kuultua

Oli todella hienoa nähdä KFC-tiimin into. Iso kiitos siitä, että valitsitte meidät lahjoituksenne kohteeksi - reput olivat upea lahjoitus ja lisäksi avustustyömme saama näkyvyys auttoi meitä paljon. Teemme kanssanne erittäin mielellämme yhteistyötä uudestaan.

Jaz Smith
BA (Hons), DipCouns, MACA, JP

Pyydä tarjous