Paitatehdas

Pue arvot päällesi

30 minuuttia - 2 tuntia
Sisällä
Yhteistyötä korostava
10 - Ei ylärajaa

Ohjelman kuvaus

Homma hoidettu, T-paita suunniteltu! Luova haaste, jossa promotaan konferenssin teemaa tai yrityksen valittua viestiä. Jokainen joukkueen jäsen saa valkoisen T-paidan. Haasteena on tuottaa mielikuvituksellinen, luova ja ainutlaatuinen design, joka promoaa joko tuotetta tai yritystä. Tärkeintä on muodostaa yhteinen mielipide ja huumori luonnollisesti palkitaan. Hauska ja kiinnostava tapa saada avainviesti perille ja mahdollisuus nähdä kollegat uudessa valossa!

Hyötyä ja tuloksia

Aika on rahaa, joten on oleellista, että jokainen tiimi toimii yhtenä kokonaisuutena keskustellen ideoista ja hyödyntäen kaikkien tiimin jäsenten taitoja ja vahvuuksia. Kun tiimi pääsee tuotantovaiheeseen, käytettävissä on erilaisia painatusmateriaaleja sekä oman tiimimme asiantuntijasuunnittelijoiden neuvoja ja apua. Kun kaikki paidat ovat valmiit, ja mikäli aikaa on, voidaan järjestää catwalk-muotinäytös, jossa jokainen tiimi esittelee luomuksiaan ja viestejään. Paitatehdas on mahtava tapa saada ihmiset innostumaan konferenssin teemoista.

Me todella nautimme tästä aktiviteetista. Sen avulla saimme tarkastella yrityksemme kulttuuria yllättävän ainutlaatuisella tavalla ja se auttoi meitä ymmärtämään ja arvostamaan toistemme tapoja nähdä asioita.

Mercedes-Benz Auto Finance Ltd

Request a Quote