FreshBiz

Muutamme tapasi pelata elämän peliä

2 - 3 tuntia
Sisällä
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
4 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Freshbiz-pelissä koko tiimisi pääsee päivittämään tiimityöskentelytaitojaataan, uuden innovoimista, luovuuttaan ja johtajuutta. Peliin perustuvat FreshBiz-työpajat ovat sekä hauskoja että oivaltavia. Tuhannet osallistujat ympäri maailmaa ovat FreshBiz-työpajoilla on pitkäaikainen vaikutus bisnesmahdollisuuksien synnyttämiseen, kumppanuuksien lähentämiseen ja uusien luomiseen.

FreshBiz on peli, joka merkittävästi muuttaa osallistujien tavan hoitaa liiketoimiaan ja elämäänsä simuloimalla ja harjoittelemalla uusia, luovia tapoja ajatella yrittäjähenkisesti ja ratkaista ongelmia.

Peliin perustuvan oppimisen (game-based learning) kautta osallistujat tähtäävät kohti voittoa, testaten ja hankkien samalla taitoja, ymmärrystä ja strategioita, jotka paitsi auttavat heitä saavuttamaan pelin tavoitteet myös edesauttavat menestystä omassa elämässään.

Hyötyä ja tuloksia

Pelin tiimellyksessä hankitut oivallukset kestävät pitkälle tulevaisuuteen; palautteissaan osallistujat ovat kertoneet tämän pelin tehneen heihin perustavaa laatua olevia vaikutuksia jopa loppuelämäkseen. Muutos ja muuntautuminen tarkoittavat eri asioita. Työskennellä entistäkin tiivistahtisemmin, tehdä jotain vähemmän, viettää enemmän aikaa muualla, ne ovat muutoksia. Muuntautuminen FreshBizin kautta puolestaan muuttaa tyystin lähestymistapaasi tarjoten mahdollisuuden tehdä bisnestä, hoitaa ihmissuhteita ja suhtautua elämään uudella tavalla.

FreshBiz-peli haastaa pohtimaan henkilökohtaisia käyttäytymismalleja, uskomuksia ja tapoja, ja sitä, onko niistä hyötyä. Peli keskittyy kehittämään ajattelumalleja ja ratkomaan liiketoiminnan pulmia osallistujien joutuessa luomaan, tunnistamaan ja hyödyntämään mahdollisuuksiaan niissä.

Asiakkailta kuultua

Kiitos hauskasta ja nokkelasta pelistä! Sen tehokkuudesta kertoo parhaiten se, että mukana olleet haluavat pelata uudelleen, ja pelin missanneet katuvat, etteivät olleet paikalla!

Imbi Loomets
Fortum Eesti OÜ

Pyydä tarjous