Centre of The World

Illallispöydän paras puheenaihe

30 minuuttia - 2 tuntia
Sisällä
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
8 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Centre of the World on huikeasti visuaalinen ja osallistujia energisoiva strategista ajattelua kehittävä tiimiaktiviteetti, jonka haastetehtävät sisältävät faktoja koko maailmasta. Ainutlaatuiseksi aktiviteetin – aivan kuten minkä tahansa organisaationkin – tekee sen interaktiivisuus, joka kannustaa lisäksi tärkeään yhteistyön tiimien välillä. Kukaan ei siis tässä tiimielämyksessä voita siilossaan, vaan hyödyntämällä muiden tiimien tietoja omien kykyjen ja taitojen vahvikkeena

Jokaisen tiimin pöytää koristaa näyttävä läpikuultava maapallo, joka sisältää avaimet tähän ainutlaatuiseen aktiviteettiin. Kansainvälisyyttä korostaviin haastetehtäviin tartutaan iPadeilla, joilla skannataan pöytäkoristeeseen elegantisti upotetut QR-koodit. Aktiviteetin aikana osallistujilla on mahdollisuus neuvotella muiden tiimien kanssa täydentääkseen omia tietojaan ja näin myös kasvattaakseen pistemääräänsä ja lopuksi eniten pisteitä kerännyt tiimi voittaa! Tässä elämyksessä strateginen pitkän tähtäimen suunnittelu, neuvottelutaidot ja luottamuksen luominen ovat tärkeitä, siksi aktiviteetti kehittää tehokkaasti tärkeitä business-taitoja.

Hyötyä ja tuloksia

Centre of the World on hyväntuulinen ja helposti mukaansa tempaava tiimikisa, jonka keskiössä on tyylikäs pöytäkoriste. Aktiviteetin interaktiivisuus luodaan iPadien tarjoamien haastetehtävien ja tiimien välisten neuvottelujen kautta. Tämä aktiviteettielämys sopii loistavasti illallisten ohjelmaksi, se kannustaa osallistujia tutustumaan toisiinsa ja kehittämään modernin työelämän tärkeitä taitoja.

Pyydä tarjous