CSI - Rikoksen Ratkaisijat

Murhaa ja mysteriaa

2 - 3 tuntia
Sisällä ja ulkona
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
12 - 300

Ohjelman kuvaus

Rikoksen Ratkaisijat tekee osallistujista tutkijoita, joiden täytyy ratkaista monimutkainen rikos. Kyseessä ei ole pelkkä hauska murhaajamysteeri vaan menestyäkseen joukkueiden pitää työskennellä hyvin yhdessä ratkaistakseen monenlaisia kohtaamiaan pulmia, vastassaan koko ajan lisääntyvä paine ja aikaraja.

Aidonnäköinen rikospaikka odottaa tutkijatiimejä, joille annetaan valtava määrä tietoa eri menetelmien avulla. Nauhoitetut hätäpuhelut, rikospaikkavideot, epäiltyjen nauhoitetut haastattelut, valokuvat, ruumiinavauspöytäkirjat, lausunnot, rikospaikkatodisteet ja monet muut sekoittavat ja johtavat harhaan tutkijoita. Tehtävänä on suodattaa oleellinen tieto ja keskittyä rikoksen ratkaisemiseen.

Hyötyä ja tuloksia

Viestiminen ja toisten kuunteleminen ovat avainasemassa menestymiseen. Tiimin jäsenet viedään välillä pois pöytiensä äärestä hankkimaan oleellista tietoa, joka sitten pitää välittää takaisin omalle joukkueelle. Aidontuntuista painetta lisätään matkan varrella jotta ilmapiiri vaikuttaa aidolta rikostutkinnalta.

Asiakkailta kuultua

CSI - rikoksen ratkaisijat oli omaperäinen, ikimuistoinen ja samalla viihdyttävä kokemus. Catalyst ansaitsee arvostuksemme myös siksi, että he onnistuivat ottamaan huomioon ryhmämme monimuotoisuuden niin, että kaikki pysyivät mukana ja tunsivat olevansa osa tiimiä.

Mihaela Ionita
Xerox Romania

Pyydä tarjous