Tiimiaktiviteetteja kasvokkain

Tapahtumarajoitusten lieventyessä on mahtavaa kokea jälleennäkemisen iloa! Voidaan taas kohdata samassa tilassa ja osallistua tapahtumiin oikeasti yhdessä, paikan päällä. Ei kuitenkaan vielä ihan aivan kuin ”ennen vanhaan”. Muistetaan pitää fyysistä etäisyyttä, huolehtia hygieniasta ja otetaan kanssaihmiset huomioon.

Mutta ei unohdeta hauskanpitoa ja huumoria - nyt jos koskaan on niiden aika! Olemme sosiaalinen eläinlaji. Kasvokkain kohtaamiset ovat ihmiselon suola ja aidon ilon lähde. Eleet, kehon kieli, kosketus ja varsinkin katsekontaktit kertovat paljon. Etenkin kun kommunikoidaan tiimienvälisesti, yli kulttuurirajojen.

Catalystin kansainvälinen tiimi on rakentanut iloksesi valikoiman fiksuja aktiviteetteja, jotka voidaan toteuttaa siten, että samassa tilassa toimimisesta huolimatta suositeltuja etäisyyksiä pystytään noudattamaan..

Näissä aktiviteeteissa vältämme materiaaleja ja tarvikkeita, joita on jaettava kädestä käteen osallistujien välillä. Riittävät turvavälit pystytään myös huomioimaan.

Nyt on hyvä aika uuteen irtiottoon ja päivittää henkilökohtaiset yhteydet sinulle tärkeisiin kontakteihin. Ota avuksesi korona-ajan rajoituksiin sopivat tiimiaktiviteetit, joita on käytettävissäsi koko joukko!

Etsitkö jotain muuta? Kokeile kätevää Event Finder -hakutyökalua.

Tarvitsetko apua? Autamme mielellämme. Voimme myös räätälöidä juuri tavoitteisiisi parhaiten sopivan aktiviteetin.

Ota yhteyttä