Summit Challenge

Yhdessä huipulle!

1 - 1.5 tuntia
Sisällä
Kilpailuhenkinen
4 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Tiimit muodostavat tositoimin tähtääviä retkikuntia, jotka pääsevät monitasoiseen vuoristoseikkailuun ainutlaatuisen aktiviteettisovelluksemme avulla. Tiimit ansaitsevat pisteitä hyväntuulisissa sekä mukaansa tempaavissa haastetehtävissä ja etenevät tasolta toiselle kohti virtuaalivuoren huippua. Tiimien jäsenet saavat erilaiset roolit: yksi on retkikunnan johtaja ja muut kiipeilijöitä. Retkikunnan johtaja ja kiipeilijät saavat erilaisia tietoja ja vinkkejä, jotka heidän on yhdistettävä tehokkaalla kommunikaatiolla onnistuakseen tavoitteessaan päästä base campista huipulle, jossa he ikuistavat saavutuksensa yhteisellä tiimin tuuletuskuvalla. Haastetehtäviin voidaan räätälöidä juuri sinun tiimillesi sopivia liikunnallisia haasteita, yritykseenne liittyviä kysymyksiä tai merkityksellisen hyväntekeväisyyskeräyksen, jossa tiimien pisteet muunnetaan lahjoituksiksi. Aktiviteetin ansiosta tiimisi tehostaa viestintäänsä, kehittää nopeaa päätöksentekoaan, vahvistaa strategista suunnitteluaan ja kasvattaa riskienhallintakykyään.

Hyötyä ja tuloksia

Tässä hyväntuulisessa ja kannustavassa vuoristosimulaatiossa tiimit pääsevät testaamaan yhteistyötaitonsa todellisen aikapaineen alla. Aktiviteetti on suunniteltu lujittamaan henkilöstön sitoutuneisuutta ja tiimityötaitoja tehokkaasti käytännön oivallusten kautta. Jokaisen aktivoivassa loppukeskustelussa oivallukset ja opit tehokkaasta kommunikoinnista, päätöksenteosta, strategisesta suunnittelusta ja riskienhallinnasta laitetaan käytäntöön tiimien päivittäiseen arkeen. Summit Challenge on tiimin yhteinen elämys, jossa jokaisella on sama tavoite – huipulle pääseminen!

together apartEtänä - Hybridinä - Läsnä

Tämä aktiviteetti on suunniteltu toteutettavaksi läsnä, etänä, hybridinä, missä tahansa muodossa, samanaikaisesti monessa eri paikassa. Jos tiimisi jäsenet työskentelevät kotoa, eri paikkakunnilla tai eri maissa, kysy meiltä aktiviteetin etä- ja hybriditoteutuksista! Ota yhteyttä, suunnittelemme elämysaktiviteetin juuri sinun tiimisi tarpeisiin.

Pyydä tarjous