Summit Challenge

Koko porukalla huipulle!

1 - 1.5 tuntia
Sisällä
Kilpailuhenkinen
4 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Räätälöidyn sovelluksen opastuksella tiimit heittäytyvät tutkimusmatkailijoiden rooliin monitasoiselle seikkailulle. Hauskat ja mukaansa tempaavat haasteet kartuttavat tiimien pistetiliä, avaten tien ylemmille tasoille ja uusiin rooleihin. Kiipeilijöiden ja retkikunnan johtajan tulee jakaa monenkirjavat tietonsa ja ohjeensa tavoitteeseen pääsemiseksi.

Tiimien päämääränä on edetä perusleiristä huipulle menestyksellä – ja ikuistaa hetki ylittämättömään “Huipulla!” -tiimikuvaan. Summit Challenge voidaan myös hienosäätää sisältämään yrityskohtaisia tehtäviä ja -kysymyksiä.

Hyötyä ja tuloksia

Virtuaalisessa retkikunnassa toki viihdytäänkin, mutta simulaatiossa aikapaineen alla tiimien on löydettävä uudet sitouttamisen käytännöt ja kasvaa tehokkaammiksi virtuaalisiksi tiimipelaajiksi. Tehokas kommunikaatio, sähäkkä päätöksenteko ja strateginen suunnittelu asetelmalla Riski vs.Palkkio ovat myös tärkeitä oppimisen teemoja.

Jaettu yhteinen etäkokemus täynnä luovuutta ja fokusoitua tiimitoimintaa kohti lopullista päämäärää – Summit Challenge on kokeellinen kokemus, joka on helppo jalkauttaa jokapäiväiseen tiimityöympäristöön.

CSR-ideoita

Ask about the powerful CSR component that can be added to your Summit Challenge activity.

remote team building

Remote Team Activity

This activity has been designed for people who work remotely. Your team may be working from home, in different regional office locations or in different countries! . Get in touch to find out how we can customise this experience for your team.

Pyydä tarjous