Täydellisen Tavoittelijat

Toteutusprosessin hiominen huippuunsa

1 - 2 tuntia
Sisällä
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
10 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Tiimin tehtävänä on koota ennätysajassa sekalaisista yhteen liitettävistä komponenteista valikoima konseptiautoja. Työn optimointi on kriittinen menestyksen kannalta, koska ryhmiä haastetaan muodostamaan erittäin tehokkaita kokoonpanolinjoja säästäen sekunteja rakennusajassa. Painetta lisätään paljastamalla, että jokaisella autolla on oma tyylinsä ja erikoisuutensa.

Laatu on tärkeintä: lopullisen tuotoksen niin sedanin kuin katumaasturinkin osalta on vastattava täydellisesti asiakkaan odotuksia. Vauhti palkitaan, mutta pienet virheet pudottavat ryhmää huipulta.

Kun oppimisprosessit ja kaikki vaiheet on tarkasteltu, fokus siirtyy yksittäisen ryhmän aikasuorituksesta kaikkien ryhmien parhaiden käytäntöjen jakamiseen, jotta saavutetaan paras mahdollinen kokonaistuotantoaika. Lopulliset ryhmäajat mitataan verraten niitä aikaisempien osallistujien parhaisiin tuloksiin.

Nyt on tärkein hetki tutkia prosessien parantamista! Täydellisyyden Tavoittelijat on loistava alusta käynnistää keskustelu käytännönläheisen hauskuuden siivellä. Supertyylikäs design ja automallien käsinkosketeltavuus takaavat kaikkien osallistujien sisäisen lapsen esiintulon!

 

Hyötyä ja tuloksia

Tämä aktiviteetti suunniteltiin alunperin vastaamaan muutamien merkittävien toimialojen tarpeisiin; jotta ryhmät löytäisivät, harjoittaisivat ja ymmärtäisivät parhaat toimintatavat ja prosessien parantamisen merkityksen kiinnostavassa ja käytännöllisessä viitekehyksessä. Vauhdilla eteenpäin osoittaa selvästi miten prosesseja voidaan parantaa, kun käytetään yhtenäisiä menetelmiä ja kaikki ryhmän jäsenet ottavat vastuuta muutoksista ja toteuttavat niitä.

Aika- ja liiketutkimus minikoossa, kiihkeä pöydällä tapahtuva interventio, joka aktiivisesti rohkaisee osallistujia tarkastelemaan ja parantamaan suoritustaan - kohti Täydellisyyttä!

Asiakkailta kuultua

Lyhyt viesti, kiitos upeasta aamusta. Sain loistavaa palautetta kaikilta osallistujilta ja paljon opittiin aktiviteettien lomassa. Toivottavasti pääsemme pian uudestaan tekemään kanssanne yhteistyötä!

McDonalds

Pyydä tarjous