Kaikkien aikojen jokiseikkailu

Koskenlaskukisa sisätiloissa

2 - 3 tuntia
Sisällä
Kilpailuhenkinen
20 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Sisätiloihin sijoitetussa tehtävässä jokainen joukkue toimii lauttayrityksenä, jonka haasteena on johtaa kaupallista ensimmäistä koskenlaskua yhdessä maailman upeimmista joista. Jokiretken järjestäminen ja sen menestyksekäs läpivienti edellyttää huolellista tasapainottelua taustatyön, asiakastyytyväisyyden, turvallisuuden ja voiton kesken - ne ovat menestyksekkään suorituksen avaintekijät.

Täysikokoiset lautat, melat ja kaikki autenttiset tutkimusretken tarvikkeet luovat vaikuttavat olosuhteet tälle pelille, jonka taustalla näkyvät sykähdyttävät videomaisemat kuvaavat lajin jännitystä ja kuohuja. Kuten missä tahansa tavoitekeskeisessä toiminnassa, myös tässä kiusaus uhrata huolellinen suunnittelu toiminnan tekemisen alle on usein liian suuri vastustettavaksi. Mahdollisuudet tärkeiden asioiden oppimiseen ja tarkasteluun ovat valtavat.

Hyötyä ja tuloksia

Peliin sisään on rakennettu viesti: asiakastyytyväisyyden ytimen ymmärtämisen arvostuksen ja saavuttamisen tärkeys.

Suunnittelu- ja toteutusvaiheissa joukkueille annetaan tarkoituksella enemmän tietoa, mitä ne pystyvät ottamaan vastaan, joten tehokas tiedonhallinta on ehdottoman tärkeätä, jotta saadaan asiakkaan kannalta paras lopputulos.

Osallistujien pitää myös pitää budjetti kurissa, varmistaa että paras asiakaskokemus saadaan voitokkaalla toiminnalla.

CSR-ideoita

Jokiretki simuloi kaupallista bisnesoperaatiota ympäristöllisesti herkässä paikassa. Rakenteen syvyys sallii räätälöinnin esimerkiksi eettisten kysymysten pohdintaan, kuten yhteisöyhteistyö, luonnonsuojelu, vastuulliset toimintatavat, resurssienhallinta ja hauraassa taloustilanteessa turismiin kohdistuva sosioekonominen vaikutus.

Asiakkailta kuultua

Tässä energisessä liike-elämän simulaatiossa kaikki kymmenen ihmistä kummassakin tiimissä olivat täysillä mukana suorittamassa erilaisia toimintoja työskennellen samalla yhteistä tavoitetta kohden. Vaikka olimme sisätiloissa, kokemus oli uskomattoman realistinen!

Microsoft

Pyydä tarjous