ibuild - hybrid teams

Sytytä hitsausliekki tiimisi kommunikaatioon, sijainnista riippumatta

1.5 - 3 tuntia
Sisällä ja ulkona
Yhteistyötä korostava
4 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

iBuildissa päämääränä on välittää tietoa viestintäketjun kautta ja rakentaa rakennusprojektin pienoismallin kopio näkemättä alkuperäistä! Kullekin timille nimetään etäpelaaja – Arkkitehti – joka on digitaalisissa yhteyksissä muihin. Informaatio kulkee Arkkitehdeiltä Kuriirien kautta lopuksi Rakentajille. Veikeät viestinnän haasteet, tiukka projektin deadline ja viime minuuttien kaikkia koskevat roolinvaihdot luovat painetta oikean lopputuloksen tuottamiseen. Jokainen osallistuja näyttelee tärkeää roolia tiimin menestyksessä.

Hyötyä ja tuloksia

iBuild on väkeäsi yhdistävä kokemus, josta jää käteen vahvoja näyttöjä mitä tulee viestintään, palautteen antamiseen ja askel askeleelta -projektistrategian luomiseen. iBuild tarjoaa osallistujille mahdollisuuden viestiä eri tavoin:virtuaalisesti, kasvokkain, verbaalisesti ja ei-verbaalisesti. Keinotekoiset viestinnän esteet eivät ole pelissä mukana vain huvin vuoksi – myös ne tuovat esiin tiedonvälityksen tärkeät perusperiaatteet.

Oppimistulokset eivät rajoitu sisäisen viestinnän tehostamiseen ja työtapojen terävöittämiseen; ne voivat jalkautua toimivampina käytänteinä esim. CRM:ssä ja muissa yrityksellesi tärkeissä kehityskohteissa.


together apartEtänä - Hybridinä - Läsnä

Tämä aktiviteetti on suunniteltu toteutettavaksi läsnä, etänä, hybridinä, missä tahansa muodossa, samanaikaisesti monessa eri paikassa. Jos tiimisi jäsenet työskentelevät kotoa, eri paikkakunnilla tai eri maissa, kysy meiltä aktiviteetin etä- ja hybriditoteutuksista! Ota yhteyttä, suunnittelemme elämysaktiviteetin juuri sinun tiimisi tarpeisiin.

Pyydä tarjous