Virkistyspäivät

virkistyspäivät tarjoavat mahtavan mahdollisuuden tiimin nivoutumiselle yhteen.

Virkistyspäivän tarkoituksena on unohtaa työkiireet, virkistäytyä ja kerätä uutta energiaa yhdessä kollegojen kesken. Luvassa on hyvää ruokaa ja juomaa sekää mukavaa yhdessäoloa. Ikimuistoisimpia virkistystäpäivä ovat silloin, kun ne eivät tunnu työpäivältä. Virkistyspäivät, joissa painotetaan liikaa asiasisältöä, eivät ole kovin tehokkaita.

Virkistyspäivä tarjoaa myös mahdollisuuden uudenlaisiin elämyksiin ja työpaikan yhteishengen kohottamiseen.Hyvin suunnitellulla ohjelmalla ja fiksuilla aktiviteeteilla saat aikaiseksi entistä arvokkaamman kokemuksen ja positiivisia vaikutuksia työympäristöön. Aktiviteettien kannattaa olla osallistavia ja yhteistyötä edistäviä, vähemmän kilpailuhenkisiä. Ihmiset arvostavat tänä päivänä myös enemmän älyllistä ja sopivasti haastavaa mutta hauskaa ongelmanratkaisua kuin pelkästään fyysistä tekemistä,

Unohtumaton virkistyspäivä antaa työntekijöille ajatuksia ja herättää keskustelua. Tietenkin virkistyspäivillä tulee olla myös hauskaa! Hulvattoman, mieleenpainuvan elämyksen ja tiimityöskentelyä kehittävän aktiviteetin löydät meiltä. 200 valmiin aktiviteettimme ja oheisohjelmamme joukosta löydät varmasti organisaatiollesi sopivan ja mieleisen aktiviteetin, jonka räätälöimme juuri toiveidesi mukaisesti.

Tutustu aiheeseen liittyvien tiimiaktiviteettien valikoimaan.
Tarvitsetko apua päätöksentekoon? Etsitkö jotakin muuta?

Ota yhteyttä

Related Articles