Shangri-La -hotellit keskittyivät tiimityöhön

Julkaistu 3.12.2017

Osana kaksipäiväistä ohjelmaa Singaporessa sijaitsevan Shangri-La-hotellin johtoportaan jäsenet osallistuivat Täyttä Vauhtia - Vesille -aktiviteettiin, jonka Team Building Asia järjesti. Alustavat tiedot kuulostivat hulluilta - annettujen suunnitelmien avulla tiimien piti merkitä, nimetä ja leikata pahvista kasa osia, joista koottiin kahden hengen vene - vene, joka kelluu ja kestää koko kisan!

Tarvittiin äärimmäistä tiimityötä, jotta roolit ja vastuut saatiin jaettua. Veneen rakentamiseen kuului kokan, rungon ja perän luominen. Nämä liitettiin yhteen erilaiten pahviosien avulla, minkä lisäksi kaksi kolmion muotoista palkkia asetettiin vahvistamaan ja tukemaan venettä.

Veneen rakentamisen jälkeen koko tiimin piti päällystää se muovipressulla, jotta veneestä tuli vedenkestävä. Erityisesti kokan ja rungon kiinnityskohdassa oli oltava erittäin huolellinen, sillä piti varmistaa, että muovi oli riittävän tiukassa, jotta vettä ei pääse sisään.

Tämän jälkeen vene koristeltiin Shangri-Lan logoilla, iskulauseilla ja muilla kannustimilla ja luovuudella. Kun tiimien kanssa oli pidetty pieni tilaisuus kommunikaatiosta, motivaatiosta ja innovaatiosta, lähdettiin rannalle kisaa varten! Tiimityötä, kommunikaatiota, motivaatiota, luovuutta ja innovaatiota.

Karsintaeriä järjestettiin useampia, jotta kaikki tiimit saivat mahdollisuuden kisata vähintään kahdesti. Kaikkien kesken vallitsi tiimihenki ja toveruus, mikä teki kokemuksesta todella palkitsevan. "Voittajatiimille" annettiin palkinnot.

“Mikä mahtava tapahtuma, tiimimme toimi erinomaisesti yhdessä Täyttä Vauhtia - Vesille -aktiviteetissa saaden aikaan uskomattomia tuloksia tiiminä!"

Michael Cottan, varatoimitusjohtaja, Shangri-La Hotel, Singapore

Kaikki Case-esimerkit