Illallinen - täydellinen hetki tiimiyttämiselle

Julkaistu 28.10.2023, julkaisija Johnny Machiels

Mitä saisi olla? GPS-suunnistuspeli halki kaupungin? Kahden joukkueen urheiluleiri? Vai kesäiset musiikkifestivaalit? On jokavuotisen tiimipäivän aika ja sinun on valittava aktiviteetti valtavasta vaihtoehtotarjonnasta. Mikä sopii työntekijöillesi parhaiten? Mistä kaikki nauttivat? Kokeile illallistapahtumaa! Loppujen lopuksi illallistapahtumat ovat aina suosittuja. Kaikki tarvittava on yhden katon alla. Kaikilla on aikaa jutella ja ryhmäytyä. Ja jos totta puhutaan, kaikkien on joka tapauksessa syötävä. Illallistapahtuma tarjoaa kuitenkin paljon enemmän kuin vain täyden vatsan.

Täydellinen päätös

Kiireisen kokouksia ja projekteja pursunneen työpäivän jälkeen mikään ei vedä vertoja rentoutumiselle ja töihin liittyvien ajatusten haihtumiselle. Näin lataat akkusi täyteen ja olet valmis sukeltamaan uuteen työpäivään aamulla. Illallistapahtuma sopii täydellisesti avuksi rentoutumiseen ja akkujen lataamiseen. Sen lisäksi, että kaikki saavat nauttia hyvästä ruoasta, kuvaan tuodaan myös jotakin hauskaa. Murhamysteeripelimme - samankaltainen kuin maailmankuulu Cluedo - tekee illallistapahtumastanne täydellisen ryhmäyttämisaktiviteetin.


Ihana ilta kaikille

Jotkut nauttivat matemaattisten yhtälöiden ratkaisemisesta, joidenkin mielestä taas parasta on päästä kokeilemaan organisointitaitojaan ja osa taas on hyviä ratkaisemaan salaperäisiä arvoituksia... Näitä kaikkia tarvitaan haastavissa illallistapahtumissa, joita järjestämme. Huomannet myös, että fyysisiä haasteita ei ole; urheilusta ja toiminnasta piittaamattomat voivat silti nauttia olostaan koko illan. Koska tarjolla on laaja valikoima erilaisia pelejä, aina löytyy jokin elämys, joka vastaa yrityksenne ja työntekijöidenne tarpeita saumattomasti. Vaikeaa on vain löytää työntekijä, joka ei nauttisi aktiviteetista!

Tarpeisiinne ja toiveisiinne mukautettu

Monet peleistämme voidaan räätälöidä täysin. Tutustu Se on Siinä! -aktiviteettiin. Kyseessä on tiimielämys, jossa osanottajat käyttävät iPadeja vastatakseen kysymyksiin ja suorittaakseen erilaisia tehtäviä. Räätälöimme aktiviteetin yrityksenne ja työntekijöidenne mukaan luodaksemme illan, joka on täynnä hauskanpitoa ja naurua. Työntekijät saavat pohtia, miten Frank jälleen kerran sotki kvartaalien luvut tai ratkaista mysteerin siitä, kuka törmäsi autoon parkkipaikalla. Voitte jopa linkittää pelin kokoontumiseen tai projektiin halutessanne. Kunhan pidätte huolen, että kaikki voivat ymmärtää kaikki aiheet, joita käsitellään.

Aikaa ei tarvita

Työpäivän kulkua ei kyetä ennustamaan. Kokoukset jatkuvat usein yliajalle, ja miten usein käykään niin, että projekti vaatii aiempaa suunniteltua enemmän aikaa? On aivan mahdollista, että illallistapahtumanne päivänä pidetään kokous, joka jatkuu päivän loppuun. Onneksi tästä ei tarvitse murehtia laisinkaan. Jos saavutte tunnin myöhässä illallistapahtumaanne, tapahtuma alkaa vasta kun olette valmiit. Hukkaan mennyt aika on helposti kompensoitavissa pelien väliin kellottamallamme ylimääräisellä ajalla.

Jokainen näkee toisen puolen työkumppaneistaan. Ainakin useimmiten näin käy, kun kollegoihin todella tutustuu työpaikan ulkopuolella. Henkilöstöhallinnon päälliköstä tuleekin mahtava tyyppi, kun hän on pois työpöytänsä äärestä, ja kenties talouspuolen Jan osoittautuu todelliseksi tietopankiksi viihdealaan liittyvissä kysymyksissä. Illallistapahtuma sopii täydellisesti tavaksi tutustua työkavereihin eri tavalla. Eikä se ole pelkästään hyväksi työilmapiirille, vaan saatte myös toistenne kunnioituksen. Ja kuka tietää, todellinen ystävyys saattaa syntyä kahden sellaisen työkaverin välille, jotka tiesivät aiemmin toisistaan hädin tuskin mitään.

Johnny Machiels

Event Mastersin pääosakas

Tapahtumajärjestäjä, jolla on 18 vuoden kokemus tapahtumien luomisesta.

Kaikki artikkelit

Lue myös nämä