Kaksi Heimoa

Alkuperäiskansojen huippukisat

2 - 4 tuntia
Ulkona
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
20 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Kahden Heimon jokainen huolella suunniteltu urheiluhaaste rohkaisee kaikenkuntoisia ihmisiä osallistumaan hauskalla ja mukaansatempaavalla tavalla. Reipashenkinen tapahtuma on suunniteltu nostamaan pulssia ja sen avainsanat ovat tinkimättömyys, mukaan ottaminen ja keskinäinen kunnioitus. Kahden Heimon ainutlaatuinen formaatti luo pelikentän, jossa joukkueet kisaavat toisiaan vastaan mm. Nepalista ja Brasiliastaeri peräisin olevissa alkuperäislajeissa.

Aluksi koko ryhmä muodostaa kaksi vastakkaista heimoa, punaiset ja siniset. Kumpikin heimo luo saman määrän pienempiä joukkueita. Tämän jälkeen seuraa ’lämmittelyosuus’, jossa joukkueet luovat itselleen omat heimotunnukset ja –varustukset.

Vaikuttavasti pukeutuneet joukkueet kiertävät rasteja, kilpaillen toisen heimon joukkueiden kanssa vastakkain. Joukkueiden keräämät pisteet vaikuttavat heimon kokonaistulokseen. Strategia on menestyksen avain – säännöt sallivat joukkueiden pelaavaan voimiensa mukaan, valitut pelaajat voivat levätä tiettyjen haasteiden aikana kerätäkseen voimia toivomiinsa rasteihin.

Jokaisella on mahdollisuus osallistua ja toimia joukkueen ja heimon menestyksen puolesta – jokaiselle on rooli.

Päätösseremoniassa punaiset ja siniset heimot kohtaavat lopullisessa Uuden-Seelannin maorien Haka-välienselvittelyssä. Jokaisen rastin parhaiten suoriutunut joukkue ja kokonaiskilpailun voittanut heimo julkistetaan. Kaksi heimoa yhdistetään ja kaikki juhlivat parhaita saavutuksiaan.

Hyötyä ja tuloksia

Osallistujille esitellään epätavallinen perinteinen urheilulaji tavalla, joka kannustaa osallistumista, inkluusiota ja keskinäistä kunnioitusta. Tarkoituksena on saada syke koholle, joten tämä terveellinen kokemus kehittää tiimidynamiikka samalla, kun kaikilla on hauskaa! Menestyksen kannalta strategia on elintärkeää, sillä säännöt mahdollistavat sen, että tiimit voivat pelata vahvuuksillaan ja antaa tiettyjen pelaajien levätä joiden haasteiden aikana säästääkseen heidän voimiaan heille parhaiten soveltuviin tehtäviin.

Asiakkailta kuultua

Tämä ovelasti luotu aktiviteetti sai osanottajat olemaan aktiivisia ja lähtemään mukaan. Se edisti tiimityöskentelyä ja tervettä kilpailua luoden vahvaa toveruutta ja kestäviä ystävyyssuhteita.

Centrica

Pyydä tarjous