Johnny Machiels Event Master

Johnny Machiels

Event Mastersin pääosakas

LinkedIN

Tapahtumajärjestäjä, jolla on 18 vuoden kokemus tapahtumien luomisesta.

Johnny aloitti työntä Event mastersilla 23 vuotta sitten harjoittelijana. Toimittuaan eri tehtävissä yrityksen sisällä (opiskelija, harjoittelija, apulainen, alempia ja ylempiä virkoja), hän päätti ottaa Event Mastersin haltuunsa pääosakkaana kahden muun liikekumppaninsa kanssa. Hänen erikoisalaansa on ryhmäyttäminen, ja hän on johtanut kyseistä osastoa aina tästä lähtien. Myös viihde- ja logistiikkaosastot ovat hänen vastuullaan. Johnny hoitaa myös Event Mastersin ranskalaista osastoa ja pyrkii entisestään solmimaan kestäviä kumppanuuksia liiketoiminnan kasvun tukemiseksi. Joten, Event Mastersin kokonaisvaltaisen johtamisen lisäksi hänen päivittäiseen työhönsä kuuluu ryhmäyttämisen aktiivista myymistä. Hän myös järjestää tapahtumia ja toimii seremoniamestarina. Hänen monikielisyytensä on hänen vahvuutensa. Tämä antaa hänelle mahdollisuuden järjestää ryhmäyttämistapahtumia englanniksi, ranskaksi tai hollanniksi. Muutamia muita vahvuuksia:

  • Johnny luo säännöllisesti uusia ryhmäyttämiskonsepteja. Näin osasto pysyy innovatiivisena.
  • Hän tarkkailee ryhmäyttämiskonsepteja ja pitää huolen niiden ajantasaisuudesta. Hän pyrkii myös jatkuvasti kehittämään osastoaan ja yrityksen liiketoimintaa.
  • Johnny on todellinen ryhmäyttämisen suurlähettiläs. Hän pitää säännöllisesti esitelmiä kouluissa ja henkilöstöhallinnon tapahtumissa. Kokemuksensa pohjalta hän haluaa tehdä ryhmäyttämisestä ammattimaisen työkalun henkilöstöhallintoon. Tämän vuoksi viihdeosasto perustettiin.
  • Sekoitus koulutusta ja ryhmäyttämisen hupia. Joitakin konsepteja voidaan myös käyttää työntekijöiden värväämiseen.