Turboruuvi

Rakenna pienoisdragsteri!

1 - 2 tuntia
Sisällä
Kilpailuhenkinen
40 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Ole mukana todistamassa energian ja luovuuden räjähtävää voimaa ja osallistu drag race -teemaiseen tiimiyttämistehtävään. Jännitys tiivistyy ihmisjoukossa, joka odottaa innokkaasti ensimmäisen kiihdytyskisan alkua. Drag race -autot on rakennettu eri tiimihaasteiden aikana.

Mekaanikot pumppaavat ilmaa rakettimoottoriin, joka työntää autot lähtöruudusta liikkeelle. Mitä suorempi ja aidompi rata on, sen kauemmaksi autot kulkevat, ja voittajaksi selviytyy luonnollisesti se, joka pääsee pisimmälle! Riemastuttava tapahtuma, joka voidaan järjestää kokouksen tauko-ohjelmaksi tai vaikka iltajuhliin.

Käynnistäkää moottorit… Kierrokset ylös….Valmiina lähtöön!

Hyötyä ja tuloksia

Hankkiakseen riittävästi autonosia ja pystyäkseen rakentamaan niistä kulkupelit annetuissa aikarajoissa tiimien täytyy sopia kommunikaatiosta, johtamisesta ja projektinhallinnasta joukossa erilaisia tehtäviä. Luovuudelle ja innovointikyvyille on käyttöä suunniteltaessa tiimille slogan ja tunnus. Loppuhuipennuksena koittava kisa on hauska, energisoiva ja motivoiva hanke, joka edistää tiimidynamiikkaa ja yhdistää joukkueet yhteiseen kokemukseen.

CSR-ideoita

Turboruuvi on ideaalinen aktiviteetti hyväntekeväisyys- ja yhteiskuntavastuuhankkeisiin. Sen avulla on kerätty varoja kouluille, sairaaloille ja kriisiapuun. Tiimit hankkivat kilpatalleilleen sponsorit ja lahjoittavat kisan tuotot valitsemaansa tarkoitukseen. Tiimit voivat myös lyödä vetoa voittaja-autoista, joiden potti lahjoitetaan voittoisan tiimin valitsemaan kohteeseen.

Asiakkailta kuultua

Koko henkilökunta piti Ralliryhmästä ja tapahtuma vaikutti täydelliseltä tiimin kehittämiseen. Toivottavasti päästään pian suunnittelemaan uutta tapahtumaa kanssanne!

Wataniya Telecom

Pyydä tarjous