The Big Picture Online

Luodaan yhdessä mestariteos, paikkariippumattomasti

1 - 1.5 tuntia
Sisällä
Yhteistyötä korostava
8 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Tiimit jakautuvat työryhmiin. Aluksi he lataavat päätteilleen virtuaalisen maalaus-kanvaskankaan. Seuraa katsaus taiteen maailmanhistorian merkkihetkiin, kun tiimit haastetaan aihetta sivuaviin visailukysymyksiin. Oikea vastaus palkitaan merkityksellisellä RGB-koodilla, joka auttaa löytämään osuvan värisävyn tiimin omaan maalausosuuteen. Osallistujat jakavat löytämänsä tiedot tiimin kesken ja puuttuvia tiedonpalasia kannattaa kysyä naapuritiimeiltä.

Tiimit alkavat seuraavaksi maalata kukin omaa Big Picture -osuuttaan. Valmiit kuvat tallennetaan ja lähetetään pilvipalveluun. Ryhmätöistä koostetaan huikea, yhteinen mestariteos. Tapahtumanvetäjä paljastaa lopuksi tiimille kuvan asiaankuuluvien suosionosoitusten kera, samalla johdatellen heidät kantaaottavaan keskusteluun siitä, mitä yhteisen tekemisen ja upeiden aikaansaannosten kautta opittiin.

Hyötyä ja tuloksia

Aivan kuten live-versionsa, hybridi- ja etämuodoissaankin Big Picture on vertaansa vailla tiimiaktiviteettina, joka nostaa esiin yhteistyön ja selkeän viestimisen tärkeyden. Työn viimeistelyn vaatimien värikoodien hankkiminen kysyy ongelmanratkaisukykyjä ja luovaa ajattelua.

Jotta kaikkien yhteinen lopputulos olisi sointuvan tasapainoinen, myös epäkilpailullista asennetta ja yhteistyötaitoja tarvitaan niin tiimien sisällä kuin niiden välilläkin. Lopputulos symboloi, miten tärkeässä osassa yhteistyö on jokaisen yrityksen Isompaa Kuvaa.

Pyydä tarjous